Dostum yeterli ama değiştirebiliyorsan değiştir çünkü aşırı iyi değil o.Aerocool 600w 80+ cylon serisi
Birde high power var 600w 80+ kararsız kaldım üstüne 80 tl daha vermem gerekicekDostum yeterli ama değiştirebiliyorsan değiştir çünkü aşırı iyi değil o.
600 Watt diyor ama 520 Watt mı ne veriyor 12 V'dan.
Modeli ECO mu High Power olanın?Birde high power var 600w 80+ kararsız kaldım üstüne 80 TL daha vermem gerekicek
O da çok farklı değil 12 V'dan verdiği güç olarak.Evet kardeşim eco olan
Yok kardeşim 6300 tl bütçem var ancak 600w bu ikisi arasında kaldım kasa topluyorum o yüzden. Anakartta da sorunlar yaşıyorum anakarttan da anlıyormusunuz?O da çok farklı değil 12 V'dan verdiği güç olarak.
Daha üst bir şey alma şansın yok değil mi?
Kcas bronze var mı?Birde high power var 600w 80+ kararsız kaldım üstüne 80 TL daha vermem gerekicek
Anlarım dostum, sorun varsa sorabilirsin.Yok kardeşim 6300 TL bütçem var ancak 600w bu ikisi arasında kaldım kasa topluyorum o yüzden. Anakartta da sorunlar yaşıyorum anakarttan da anlıyormusunuz?
Adam anakart prosu.Yok kardeşim 6300 TL bütçem var ancak 600w bu ikisi arasında kaldım kasa topluyorum o yüzden. Anakartta da sorunlar yaşıyorum anakarttan da anlıyormusunuz?