Valla rival 3 Wireless’de çok güzel ama pilli.Ben yeni alıcam da bi tane. Kabloludan geçeceğim. Hiç kullanmadım steelseries hangisini tavsiye edersin?
Klavye ne kullanıyorsun? Kablosuz klavye ve mouse bazen çakışma yapıp sorun yaratabiliyormuş. Öyle bir şeyle karşılaştın mı?Valla rival 3 Wireless’de çok güzel ama pilli.
Bu ise şarjlı.
Kablo ile şarj olurken oynayabiliyorsun.
Rival 3 Wireless’in pilleri 2 haftada bir bitiyordu.
Aerox 3 ise 1 haftada falan bitiyor ama 1-2 saatte şarj oluyor.
Aerox 3 diğerine göre baya hafif
Klavye olarak asus rog rx scope var.Klavye ne kullanıyorsun? Kablosuz klavye ve mouse bazen çakışma yapıp sorun yaratabiliyormuş. Öyle bir şeyle karşılaştın mı?
valla hocam işin gerçeği mouse 600 tl vermek bu durumda bi tık saçma değilmi linçlemeyin lütfenSteelSeries Aerox 3 Wireless Onyx Gaming Mouse - TrueMove Air Optik Sensör - 68 Gram - Suya Dayanıklı - Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B08KWKDRFF/ref=cm_sw_r_cp_api_i_XTX2SB63SPAFWRDCZ7HE
Değil hocam ki kablosuz olarak en ucuz mouselerden biridir.valla hocam işin gerçeği mouse 600 TL vermek bu durumda bi tık saçma değilmi linçlemeyin lütfen
g203 kullanıyorum şuan fiyatı uçuk olsada bir mouse 250tl üstü para vermek pek mantıklı değil (g203 ü 150 tl ye mediamarkt'tan aldım)Değil hocam ki kablosuz olarak en ucuz mouselerden biridir.
Yerli markaları bende kullandım ama hemen hemen hepsi bozuluyor.
Ama ss genel anlamda çok dayanıklı.
Yani 600₺ ucuz aslında.
Valla hocam ekipmana 300₺‘den fazla verilmez diyen bir kitle var.g203 kullanıyorum şuan fiyatı uçuk olsada bir mouse 250tl üstü para vermek pek mantıklı değil (g203 ü 150 TL ye mediamarkt'tan aldım)
yok pahalı ürünlere karşı değilim ama benim görüşümde klavye 600tl olurda 1600tl bi tık tuzlu parası olan alır ona sözüm yokValla hocam ekipmana 300₺‘den fazla verilmez diyen bir kitle var.
Onlara göre pahalı ürünlerin hepsi saçma.
Ama yani sonuçta her ürünün fiyatı yükseldikçe kalitesi ve özellikleri artıyor.
Ha ne kadar oyuna etkisi var tartışılır ama bu biraz da zevk işi.
Mesela apex 7 klavye.
2700₺ falan.
Kalitesi yapısı ekranı falan çok iyi.
Daha ucuza bulur musun bulursun ama dediğim gibi zevk işi.
Ama çok pahalıya kaçmadansa kendini ispatlamış markalardan f/p bir ürün alınmasını tavsiye ediyorum.
Yani buna 600₺ vermiyorsan razer deathhadder v2 falan almalısın.
Veya rival 3.
Ha alıcak bütçen yoksa ona lafım yok.
Benim lafım 10-15k’ya sistem alıp ekipman olarak 100₺’lik alanlara.
100-200 daha ver daha iyi bir şey al.
BAHAR40 dı sanırsamilk siparişe 40 TL kodu var mı?