afdsdfdsfadfsdfs

Hocam aile kısaysa biraz zor ya, sol elde epifiz plağı var kaynamış mı bilmeniz lazım kaynamışsa daha uzamazsınız demektir.

Mümkün değil. 18'den sonra durur. O 22'ye kadar olan sayılar biyolojik olarak mümkün sayılar ancak bu çok çok nadir olan bir şey. Yani öyle bir şey yok, 18'den sonra durur.

Son düzenleme:
kemik yaşı 2.5 yaş geriden geliyorsa uzarsınız ama 170 mümkün mü bilemiyorum

Hocam aile kısaysa biraz zor ya, sol elde epifiz plağı var kaynamış mı bilmeniz lazım kaynamışsa daha uzamazsınız demektir.
Küçükken hep yapılmış o işlemler hormon tedavisi filan önermiş doktorlar da ailem cüce kalmıcaksa gerek yok deyip yaptırmamışlar şimdi de beni ***** yerine koyup senin boyunda filan bisey yok kısa değilsin filn diyorlar 😀

Küçükken hep yapılmış o işlemler hormon tedavisi filan önermiş doktorlar da ailem cüce kalmıcaksa gerek yok deyip yaptırmamışlar şimdi de beni ***** yerine koyup senin boyunda filan bisey yok kısa değilsin filn diyorlar 😀
Hormon tedavisi derken hocam ? Nasıl bir şeyden bahsediyorsunuz merak ettim.

Hormon tedavisi derken hocam ? Nasıl bir şeyden bahsediyorsunuz merak ettim.
Ben küçükken boyum icin gitmişler de 1-2 yıl ilaçlı bir tedavi süreci olan bir şey varmış tam bilmiyorum da uyku saatlerimi yememi içmemi filan çok programa bağlı yapmam gerekiyormuş da başlamamışım

Mümkün 21 e kadar uzayabilirsin.

Geri