24 ocak gece saat 1deyani 24 ocak en erken sabah olan gece 1 mi 25 ocak gece 1 mi ? gelir tahmini
Güncelleme dün geldi bileGüncellemenin yarın geleceği bilgisi nerden
Bana cok onceden geldiydi de bugün EFİ bölümünü onarıyım derken diski sildiğim için official olarak indirdim Sanırım 23:30 gibi falan geldiGüncelleme dün geldi bile
Sana geldisi yok betadaydı o kuruludur.Bana cok onceden geldiydi de bugün EFİ bölümünü onarıyım derken diski sildiğim için official olarak indirdim Sanırım 23:30 gibi falan geldi
Orijinal driver değil zaten kullandıgım da afmf' nin hiçbir faydası olmadıSana geldisi yok betadaydı o kuruludur.
Belki 7000 serisinde düzgündür. Bende de pek bir etkisi yok.Orijinal driver değil zaten kullandıgım da afmf' nin hiçbir faydası olmadı
AFMF nvdiadaki fg ye benzer olarak çalışır türkçe adıyla kare oluşturma denebilir amdnin nvidiadan farkı ise afmfnin amdnin kendi uyguaması üzerinden dx 11 ve 12 deki nerdeyse tüm oyunlarda açılabilmesi nerdeyse açılan her oyunda 2 kat fps veriyor bunun için rx 6000 veYA 7000 serisi bi ekran kartı veya işlemci içinde bulunan 700M grafik birimine sahip olman lazımAfmf tam olarak ne oluyor
muhtemelen ms yüzündendir bizde anti-lag+ olmadığı için ms pek düşmüyor bundan dolayı akıcılık pek fark etmiyorOrijinal driver değil zaten kullandıgım da afmf' nin hiçbir faydası olmadı
yazdım hocam sebebiniBelki 7000 serisinde düzgündür. Bende de pek bir etkisi yok.
AMD yazılımı ile bak afterburnerde görünmüyor.God of War'da test ettim. FPS'de bir değişiklik yok.