www.asus.com
şöyle ki bağdaştırıcı görünmediği için driver kuramıyorum.Driver güncellemen gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buradan gerekli sürücüyü indir kur.
![]()
ASUS Türkiye
ASUS, dizüstü bilgisayarlar, anakartlar, ekran kartları, monitörler, masaüstü bilgisayarlar, sunucular, kablosuz çözümler ağ cihazlarının olduğu ürünlerinde kaliteden asla ödün vermeyen bir şirkettir.www.asus.com
Hocam zaten görünmediği için kuracaksınız.şöyle ki bağdaştırıcı görünmediği için driver kuramıyorum.
maalesef kurmayı denedim amam olmadı. Çünkü sürücüyü bulamadı.Driver güncellemen gerekiyor.
Buradan gerekli sürücüyü indir kur.
![]()
ASUS Türkiye
ASUS, dizüstü bilgisayarlar, anakartlar, ekran kartları, monitörler, masaüstü bilgisayarlar, sunucular, kablosuz çözümler ağ cihazlarının olduğu ürünlerinde kaliteden asla ödün vermeyen bir şirkettir.www.asus.com
yaşanan hatayı atayım isterseniz.Hocam zaten görünmediği için kuracaksınız.
Telefondan girdiğinizi varsayıyorum. Telefona indirin USB ile aktarın.
Merhaba , Klavyede Bulunan "FN" Tuşu İle Klavye Kısayol Tuşlarında Wifi Simgesi Olan Tuşa Basıp Wifi Aktif Etmelisin.ASUS X540UA dizüstüne sahibim. Kendi kendiliğine bir gün açtığımda Wi-Fi görünmediğini farkettim. Aygıt yöneticisinden de baktığımda ağ adaptörüm gözükmüyor? Nasıl düzeltebilirim?
Ne güzel, gözün aydın. Bir sıkıntı olursa konuyu hortlatırsın.BIOS sıfırladım ve geri geldi umarım tekrardan gitmez 2 gündür uğraşıyorum gelmemişti. Şimdi kendiliğinden geri geldi.
Rica ederimtamamdır. Desteğin için teşekkür ederim![]()