Kalitlei bir access point işinizi görür diye düşünüyorum alınabilir kaliteli f/p şeklinde çoğunlukla tp link markası yada Xiaomi kullanılıyor diye hatırlıyorumArkadaşlar karşı komşunun interneti tek bir odada çekiyor diğer odalarda kullanamıyoruz. Ağ geniştelici alsak sorunu çözebilir miyiz?
iş görür mi indirimde?Kalitlei bir access point işinizi görür diye düşünüyorum alınabilir kaliteli f/p şeklinde çoğunlukla tp link markası yada Xiaomi kullanılıyor diye hatırlıyorum
Fena değil hocam+ kısmı şu amazondn aldığınız için olurda işinize yaramadı 30 gün içinde koşulsuz iade hakkınız mevcut iade edip başka ürün bakabilirsiniz ürüne bir zarar gelmediği sürece ve kutusuna eksiksiz şekilde iade ederseniz sorun yaşamazsınız
kullanıp iş görmezse iade edebilirmiyim 30 gunde?Fena değil hocam+ kısmı şu amazondn aldığınız için olurda işinize yaramadı 30 gün içinde koşulsuz iade hakkınız mevcut iade edip başka ürün bakabilirsiniz ürüne bir zarar gelmediği sürece ve kutusuna eksiksiz şekilde iade ederseniz sorun yaşamazsınız
Evet ürüne zarar gelmesin orjinal kutu sizde dursun atmayın zarar vermeyin içeriği de tam olsun garanti belgesi vb kağıtlar falan iade hakkınız var ürün kullanılmış dahi olsakullanıp iş görmezse iade edebilirmiyim 30 gunde?
30 günü geçmediği sürece iade hakkınız var mümkünse satıcı ve gönderici amazontr olsun daha garanti olur sizin açınızdan iade konusunda sorun yaşamazsınızkullanıp iş görmezse iade edebilirmiyim 30 gunde?
sipariş geçtim bir deneyelim. 300/120 indirimiyle sadece 212 liraEvet ürüne zarar gelmesin orjinal kutu sizde dursun atmayın zarar vermeyin içeriği de tam olsun garanti belgesi vb kağıtlar falan iade hakkınız var ürün kullanılmış dahi olsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
30 günü geçmediği sürece iade hakkınız var mümkünse satıcı ve gönderici amazontr olsun daha garanti olur sizin açınızdan iade konusunda sorun yaşamazsınız
Gayet ucuz hocam umarım durumu çözer ayrıca iade durumunu amazon müşteri hizmetleri üzerinden teyit edebilirsiniz hem sizin açınızdan da iyi olur hani kulaktan dolma gibi bilgi olmasın sizin için içiniz rahat etsin direkt müşteri hizmetleriyle ister telefonda ister uygulama üzerinde mesajlaşarak sorunuzu iletebilirsiniz.sipariş geçtim bir deneyelim. 300/120 indirimiyle sadece 212 lira
tamamdır sorucamGayet ucuz hocam umarım durumu çözer ayrıca iade durumunu amazon müşteri hizmetleri üzerinden teyit edebilirsiniz hem sizin açınızdan da iyi olur hani kulaktan dolma gibi bilgi olmasın sizin için içiniz rahat etsin direkt müşteri hizmetleriyle ister telefonda ister uygulama üzerinde mesajlaşarak sorunuzu iletebilirsiniz.
Farz edelim iade almıyorlar ben bir çok ürün aldım giyimden elektronikesyaya mutfak eşyasına varıncaya kadar kullandığım halde her seferinde iade edebildim. 212 TL ye gelmiş olması şahsen bana koymaz yanlış anlamayın elbette. İşinizi umarım görür güzel bir şekilde umarım kullanırsınız.sipariş geçtim bir deneyelim. 300/120 indirimiyle sadece 212 lira
çok teşekkürler yardımcı oludugunuz için iyi akşamlar.Farz edelim iade almıyorlar ben bir çok ürün aldım giyimden elektronikesyaya mutfak eşyasına varıncaya kadar kullandığım halde her seferinde iade edebildim. 212 TL ye gelmiş olması şahsen bana koymaz yanlış anlamayın elbette. İşinizi umarım görür güzel bir şekilde umarım kullanırsınız.