Neler Yeni

Ağ genişletici ile çekmeyen internet için kullanılır mı?

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Şems
Arkadaşlar karşı komşunun interneti tek bir odada çekiyor diğer odalarda kullanamıyoruz. Ağ geniştelici alsak sorunu çözebilir miyiz?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Burak
Arkadaşlar karşı komşunun interneti tek bir odada çekiyor diğer odalarda kullanamıyoruz. Ağ geniştelici alsak sorunu çözebilir miyiz?
Kalitlei bir access point işinizi görür diye düşünüyorum alınabilir kaliteli f/p şeklinde çoğunlukla tp link markası yada Xiaomi kullanılıyor diye hatırlıyorum

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Şems
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Burak

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Şems
Fena değil hocam+ kısmı şu amazondn aldığınız için olurda işinize yaramadı 30 gün içinde koşulsuz iade hakkınız mevcut iade edip başka ürün bakabilirsiniz ürüne bir zarar gelmediği sürece ve kutusuna eksiksiz şekilde iade ederseniz sorun yaşamazsınız
kullanıp iş görmezse iade edebilirmiyim 30 gunde?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Burak
Evet ürüne zarar gelmesin orjinal kutu sizde dursun atmayın zarar vermeyin içeriği de tam olsun garanti belgesi vb kağıtlar falan iade hakkınız var ürün kullanılmış dahi olsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 günü geçmediği sürece iade hakkınız var mümkünse satıcı ve gönderici amazontr olsun daha garanti olur sizin açınızdan iade konusunda sorun yaşamazsınız

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Şems
Evet ürüne zarar gelmesin orjinal kutu sizde dursun atmayın zarar vermeyin içeriği de tam olsun garanti belgesi vb kağıtlar falan iade hakkınız var ürün kullanılmış dahi olsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 günü geçmediği sürece iade hakkınız var mümkünse satıcı ve gönderici amazontr olsun daha garanti olur sizin açınızdan iade konusunda sorun yaşamazsınız
sipariş geçtim bir deneyelim. 300/120 indirimiyle sadece 212 lira :D

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Burak
Gayet ucuz hocam umarım durumu çözer ayrıca iade durumunu amazon müşteri hizmetleri üzerinden teyit edebilirsiniz hem sizin açınızdan da iyi olur hani kulaktan dolma gibi bilgi olmasın sizin için içiniz rahat etsin direkt müşteri hizmetleriyle ister telefonda ister uygulama üzerinde mesajlaşarak sorunuzu iletebilirsiniz.

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Şems
Gayet ucuz hocam umarım durumu çözer ayrıca iade durumunu amazon müşteri hizmetleri üzerinden teyit edebilirsiniz hem sizin açınızdan da iyi olur hani kulaktan dolma gibi bilgi olmasın sizin için içiniz rahat etsin direkt müşteri hizmetleriyle ister telefonda ister uygulama üzerinde mesajlaşarak sorunuzu iletebilirsiniz.
tamamdır sorucam

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Burak
Farz edelim iade almıyorlar ben bir çok ürün aldım giyimden elektronikesyaya mutfak eşyasına varıncaya kadar kullandığım halde her seferinde iade edebildim. 212 TL ye gelmiş olması şahsen bana koymaz yanlış anlamayın elbette. İşinizi umarım görür güzel bir şekilde umarım kullanırsınız.

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Şems
Farz edelim iade almıyorlar ben bir çok ürün aldım giyimden elektronikesyaya mutfak eşyasına varıncaya kadar kullandığım halde her seferinde iade edebildim. 212 TL ye gelmiş olması şahsen bana koymaz yanlış anlamayın elbette. İşinizi umarım görür güzel bir şekilde umarım kullanırsınız.
çok teşekkürler yardımcı oludugunuz için iyi akşamlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,424
Üyeler
160,693
Son üye
EmreCan014
Top Bottom