Neler Yeni

Agalar ciltciye/doktora gidersem sivilceye çare bulabilirler mi?

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hacı bendede baya vardı 18 gibi doktora gittim jel mel verdi tabi 1-2 defa kullandım :D ha kullanma demiyoruz ama bende pek işe yaradığını düşüşünmüyorum neyse velhasıl kelam 2 ay sonra azer babanın dediği gibi "çoğu gitti azı kaldı" 19 da hepsi bitti şuan 20 yim tertemiz ve sakallı bir sıfadım var.
Çoğunluğu krem/jel veriyor ve onları sürmeni istiyor fakat ben bunların geçirttiğini düşünmüyorum.
Sivilcelerin 20'li yaşlardan sonra kendi kendine kaybolduğu oluyor bu yüzden pek önermiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Süleyman Çelik
yağlı şeyleri abur cuburları kes 1 aya düzeliyor benim cildimde ama akne bırakıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Murat AYGÜN
ha bide çok fazla mast. yapıyorsan ondan da olduğunu belirtmek isterim o değilse ergenlik sivilceleri de olabilir, yanlıs anlama sana bir şey demek istemiyorum bizim arkadaş 19 da ergenlik sivilceleri cıkmaya basladı da
Abinizin mast. rekoru bile var

As Nödt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ares Petrova
Eger cidden asiri derecede sivilcen varsa gitmeni oneririm uzun sure kullanimli bir hap veriyor fakat hapi kullandigina pisman olabiliyorsun. Her yerini kurutuyor, yuzun kaniyor, dudaklarin catliyor ve gunesli gunlerde gunes kremi kullanmak zorunda kaliyorsun. Gercekten tedavi ediyor fakat dedigim gibi pisman olma ihtimalin cok yuksek. Bunlarin disinda ansiklopedi gibi bir yan etki listesinin olmasi da ayri bir dert.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,049,502
Üyeler
166,550
Son üye
Exe00
Top Bottom