White_Recon
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Problem de bu işte. Sanırım bizim kablolarımız problemli. Gün içinde Mbps olarak 10’ları görebiliyorum. Türknet diyor ki altyapınız 35’e kadar destekliyor, Türk Telekom diyor ki 16’ya kadar destekliyor. N’apmamı önerirsiniz? Teşekkürler bu arada, çok sağolun.Kötü bir değerler ADSL için acayip kötü. Sanırım telefon kutusundan sonraki size gelen kablo kötü olabilir.
SNR yüksek olmalı Attenuation ise düşük olmalı ki zaten Altyapınız acayip berbat maksimum alabileceği Download 3 ne?
Söyliyeyim gün içinde kopmalar ve arada sırada bağlanamıyorsunuz. Üstte yazmış mıydınız tam hatırlamıyorum. Hiç değmez bu internet için uğraşmaya. ISS gelip altyapı çekmeli. 3 MBPS destekliyor altyapınız. Çok geçmiş olsun. Üzüldüm cidden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kadar sık kopmalar yaşamıyordum. Çok arada gidiyordu...Daha önce bu sorun var mıydı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu evin dışındaki kutuya bakıp kablo falan değiştirip gidiyorlar genelde. Bu kabloları yenilemeler, sorunu kökten çözmeleri içini için ne yapabilirim?Kötü bir değerler ADSL için acayip kötü. Sanırım telefon kutusundan sonraki size gelen kablo kötü olabilir.
SNR yüksek olmalı Attenuation ise düşük olmalı ki zaten Altyapınız acayip berbat maksimum alabileceği Download 3 ne?
Söyliyeyim gün içinde kopmalar ve arada sırada bağlanamıyorsunuz. Üstte yazmış mıydınız tam hatırlamıyorum. Hiç değmez bu internet için uğraşmaya. ISS gelip altyapı çekmeli. 3 MBPS destekliyor altyapınız. Çok geçmiş olsun. Üzüldüm cidden.