Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,511
iç tesisatModem kabloları mı hocam?
iç tesisatModem kabloları mı hocam?
Tabi ki, bir saniye.Modeme gelen internet kablosu.
Alıntıyı görüntüle
Hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz?
192.168.1.1 girip
Modeme gelen internet kablosu.
Alıntıyı görüntüle
192.168.1.1 girip
Ben neden bulamadım bunları?Modeme gelen internet kablosu.
Alıntıyı görüntüle
192.168.1.1 girip
24 MBPS Download paketiniz var 3MBPS Upload var.Alıntıyı görüntüle
Bundan ne anlıyorsunuz valla bilmiyorum çok karışık değerler nasıl ?
Hocam 192.168.1.1 girip giriş yaptıktan sonra gelen sayfa genelde TEMEL DURUM olmakta ordan DSL bölümündeki bu değerleri paylaşmalısınız. dB, dBm gibi yazılar varsa alın görüntüyü atın buraya bakayım.Ben neden bulamadım bunları?
Modem: VMG3312-B10B
Ben neden bulamadım bunları?
Modem: VMG3312-B10B
Evet vdsl fakat fiber stabilliğinde bir internetim var24 MBPS Download paketiniz var 3MBPS Upload var.
Alacağınız en yüksek Upload 42 MBPS
En yüksek Download ise 146 MBPS
Yukarı akım gürültü güvenlik katsayısı(db): Çok iyi
Aşağı akım " " " " : Çok iyi
Yukarı akım hat zayıflaması(dB): Çok iyi
Aşağı akım hat zayıflaması (dB): Çok iyi
Anlaşılan mükemmel bir internetiniz var.
Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama adamlar altyapı niyetini binayı bağlamışlar. Değerleriniz dediğim gibi iyi.Evet vdsl fakat fiber stabilliğinde bir internetim var
Sence turknete geçsem internetin stabilliği aynı olur mu ? Turknete geçsem bile aynı altyapı olacak tek altyapı var bölgemde turknete geçersem bu stabillik olmazsa diye korkuyorum fakat altyapı iyi olduktan sonra internet servis sağlayıcısının bir önemi olmadığını biliyorum24 MBPS Download paketiniz var 3MBPS Upload var.
Alacağınız en yüksek Upload 42 MBPS
En yüksek Download ise 146 MBPS
Yukarı akım gürültü güvenlik katsayısı(db): Çok iyi
Aşağı akım " " " " : Çok iyi
Yukarı akım hat zayıflaması(dB): Çok iyi
Aşağı akım hat zayıflaması (dB): Çok iyi
Anlaşılan mükemmel bir internetiniz var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 192.168.1.1 girip giriş yaptıktan sonra gelen sayfa genelde TEMEL DURUM olmakta ordan DSL bölümündeki bu değerleri paylaşmalısınız. dB, dBm gibi yazılar varsa alın görüntüyü atın buraya bakayım.
kocaeli gölcükte oturuyorum burada bir şirket var wifi yoluyla internet veriyor oyun oynamayanların hepsi onu kullanıyor fiyatları ucuz diye birde burası popüler bir yer değil yoğunluk yok o yüzden sanırımNerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama adamlar altyapı niyetini binayı bağlamışlar. Değerleriniz dediğim gibi iyi.
Kötü bir değerler ADSL için acayip kötü. Sanırım telefon kutusundan sonraki size gelen kablo kötü olabilir.En net bu şekilde paylaşabiliyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ne yapmam gerekiyor? Modem değiştirmekse hemen yarın değiştiririm, kablolarsa bir şekilde hallettiririm.
3mbpsten yukarısını göremiyorum burada ben anlamıyorum anlayan kişi söylesinEn net bu şekilde paylaşabiliyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ne yapmam gerekiyor? Modem değiştirmekse hemen yarın değiştiririm, kablolarsa bir şekilde hallettiririm.
@Erol Taş buna ne diyorsun ?Sence turknete geçsem internetin stabilliği aynı olur mu ? Turknete geçsem bile aynı altyapı olacak tek altyapı var bölgemde turknete geçersem bu stabillik olmazsa diye korkuyorum fakat altyapı iyi olduktan sonra internet servis sağlayıcısının bir önemi olmadığını biliyorum
Daha önce bu sorun var mıydı ?İnternetim sürekli gidip geliyor, Türk Telekom'dan da bir çare bulamıyorum. DNS değiştirmek bir nebze de olsa çare olabilir mi? Önerebileceğiniz DNS ayarı var mı?