- Reaksiyon skoru
- 0
Agaların hepsi üniversiteye gitti başka başka şehirlere yani anlayacağınız ekip dağıldı bende boşta kaldım.rekabetçi coop her tarz oyun oynarım.
Ailevi, dini, milli degerler disinda kufure takilmam oyle kufur donmuyosa geleyim ben demerhaba bizim bi grubumuz var bizde ekip kurmaya çalışıyoruz oynadığımız belli bir oyun yok. hoşumuza gideni o an ne oynamak istiyosak onu oynuyoruz
sadece 2 şartımız var 16 yaş ve üzeri ve ortamda küfüre çok alınmıyacak eğer okaysen
discord:vergild44
bizim yaş ortalaması 18 sakıncası yoksa yaşını öğrenebilirmiyimAilevi, dini, milli degerler disinda kufure takilmam oyle kufur donmuyosa geleyim ben de
24bizim yaş ortalaması 18 sakıncası yoksa yaşını öğrenebilirmiyim
abi kusuruma bakma ama bizim ortamın ortalamasına göre çok büyüksün bizimkiler pek uyum sağlayamaz gibi özür dilerim
1523886249 steam arkadaşlık kodum üstad yaşım 24 ekle beni de genelde hep cs2 oynuyorum metin2 falan başkada oyunum yok zatenAilevi, dini, milli degerler disinda kufure takilmam oyle kufur donmuyosa geleyim ben de
Yeni gördüm, işe gidiyorum yarin akşam ekliyeyimbenim de 24 gelebilirim ortama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1523886249 steam arkadaşlık kodum üstad yaşım 24 ekle beni de genelde hep cs2 oynuyorum metin2 falan başkada oyunum yok zaten![]()
yunuscanemre0766 benide ekleYeni gördüm, işe gidiyorum yarin akşam ekliyeyim