İtopyadan bir sistem topladım toplamda 180 hz wievsonic monitör dahil 55 k tuttu sizce iyi mi??Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kasayı çalışırken atarmısınİtopyadan bir sistem topladım toplamda 180 hz wievsonic monitör dahil 55 k tuttu sizce iyi mi??Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dostum oradaki satıcı bana bunu önerdi bende pek fazla bilmiyorum o yüzden bunu aldımRamları neden lc 30 olanını almadın
Sipariş de dostum şuanKasayı çalışırken atarmısın
.İtopyadan bir sistem topladım toplamda 180 hz wievsonic monitör dahil 55 k tuttu sizce iyi mi??Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
60k yaİtopyadan bir sistem topladım toplamda 180 hz wievsonic monitör dahil 55 k tuttu sizce iyi mi??Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Monitörsüz 60k ya 9070xt 7500f toplanabilirİtopyadan bir sistem topladım toplamda 180 hz wievsonic monitör dahil 55 k tuttu sizce iyi mi??Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gecmiş olsun ozaman..Dostum oradaki satıcı bana bunu önerdi bende pek fazla bilmiyorum o yüzden bunu aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sipariş de dostum şuan