Yardım Age of Empires II Definitive Edition Çok Oyuncu Bağlantı Sorununu nasıl çözerim?

guarda

80+
Reaksiyon skoru
26
Merhaba,
Age of Empires II: Definitive Edition'da çok oyunculu oyun açmaya çalışırken şu hatayı alıyorum:
"could not create game. Connection failed. Source: Advertisementjoinevent. Error code: 0x00000004"

Farklı internet bağlantıları denedim, Windows ve oyun güncel, güvenlik duvarı ayarlarını kontrol ettim ancak sorun devam ediyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyunu açtım tam da böyle bir hata veriyor ekran görüntüsü yaşadığımn sorunun.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-13 000338.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-13 000338.webp
    30.4 KB · Hit: 22
Rank girebiliyor musun

Merhaba,
Age of Empires II: Definitive Edition'da çok oyunculu oyun açmaya çalışırken şu hatayı alıyorum:
"could not create game. Connection failed. Source: Advertisementjoinevent. Error code: 0x00000004"

Farklı internet bağlantıları denedim, Windows ve oyun güncel, güvenlik duvarı ayarlarını kontrol ettim ancak sorun devam ediyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyunu açtım tam da böyle bir hata veriyor ekran görüntüsü yaşadığımn sorunun.
galiba guvenli internet ile ilgili bir seydi.Ben de sea of thieves ve mobilden EA oyunlarina giremiyordum guvenli interneti kapatinca duzeldi

galiba guvenli internet ile ilgili bir seydi.Ben de sea of thieves ve mobilden EA oyunlarina giremiyordum guvenli interneti kapatinca duzeldi
hocam ben dediğiniz gibi sorunu modem internetin uygulmasından güvenli interneti kapatarak çözdüm . bu sorunu yaşayanlar bu yöntemi deneyebilir

Geri