Ağır hasar kayıtlı motor alınır mı?

antilag

80+
Reaksiyon skoru
7
Selamlar. Bir kaç kere gördüm sahibinden üzerinde ağır hasar kayıtlı motorlar satışa sunulmuş. R125 motor beğendim arkadaş 140K fiyat biçmiş 45.000 KM'de ve granajında ağır hasar kayıdı var. Alınabilecek bir motor mu maddi durumum yok yani sigorta kısmında falan da sorun çıkartıyormuş sanırım bu gibi motorlar alınır mı ağır hasar kayıtlı. Önerilerde bulunursanız çok mutlu olurum teşekkürler.

Kullanılmış ayakkabı da satılıyordu bir ara. Fazla zeki olmayan çok insan var.

Her motor fiyatı uygun olduğu sürece alınır ama tanıdık ustan yoksa bulaşma.

1 sene sonra 125 cc sana yetmeyecektir ve ehliyetinide yükseltirsin.Ağır hasar kayıtlı 50 bin kmde motoru kime satacaksın?

motor işi eğer ne yiyip içtiğini dahi bildiğin birinden alıyorsan 2.elde alınır ama tanımadığın birinden 2.el asla alınmaz expertiz olayı yok ne olduğu ne bittiği belli değil tamamen şans işi.

100CC Motorum var satılık ilan verdim sahibinden'e düşünürseniz eğer ilan numarası: 1270560519 detayları sayfadan inceleyebilirsiniz.
Fiyat 18 bin tl tüm bakımları yapılı orijinaldir değişensizdir. Lastikler yeni motorun 2 yıllık muayenesi ve sigortası daha yeni yapıldı. Alacak kişi rahat edecek bu bakımdan.
Modeli: Mondial NT 125 Turkuaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye
nemesis060
Geri