chevalier
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 430
Hiç yanlış anlaşılacak bir şey dememişsin.Yanlış anlama ama hayat kadını ile evlenmek gibi düşün.

Hiç yanlış anlaşılacak bir şey dememişsin.Yanlış anlama ama hayat kadını ile evlenmek gibi düşün.
Daha iyi anlatılamazdıYanlış anlama ama hayat kadını ile evlenmek gibi düşün.
Çok güzel bir anlatım olmuş..aracın geçmişi veya yapılma aşaması bilindiği sürece alınır..alip satmak için değilde genelde uzun süre binmek için ağır hasarlı araca yönelir insanlar..malum fiyatı daha makul olur..Exper tanidigmda vardi bir Peugeot 307 adam almış 50 bin km hasarlı aracı yaptırmış 300 bin hala taş gibi araba diyor..o kadar uyguna almistiki motor vermezler o paraya öyle düşünün ama binmek için aldım diyor önemli olan oAsla alınmaz diyenler hayatlarında kaç kere araba aldılar da Asla alınmaz diyorlar?
Ağır hasarlı ya da pert kayıtlı araç alınır. Ancak aldığı hasarı çok iyi bilmen gerekiyor. Hasarın nasıl tamir edildiği de çok önemli. Hava yastıkları, emniyet kemeleri gibi güvenlik donanımlarının çalışıp çalışmadığına ve özellikle orijinal olduğunu bilmen gerekiyor. Bu yüzden çok iyi bir expertize götürmen lazım aracı. Bir de piyasa fiyatının bayağı altında alırsan anca işine gelir. KM düşürülmüş mü, taksi olarak çalışmış mı gibi durumlar da çok önemli.
Aldıktan sonra satılmaz gibi laflar da boştur. Hurdası çıkmış araçlar bile satılır ama Güvenilir biri olmalıdır. Ama ben bunlarla uğraşamam, ben garanticiyim dersen boşa uğraşma. Her zaman sıfır araç tavsiyemdir ama malum fiyatlar nedeniyle toroslar bile 100 bine dayanmış.
Ama şükürler olsun ki TOGG umuz var.
Babam eski galerici söyle diyim Kaput boyalı yada değisen araç ilanını direk kapattırıyor geç bunu diyor bana kaput yazanları geçebilirsin Onun dısında ağır hasarda kaput gibi kritik aksamlar sıkıntılı olabilyor.Ağır hasar kayıtlı araba alınır mı? Eğer alınmaz ise neden alınmaz veya alınır ise neden alınır ?
Sadece merak ettim ya daha bütçem yok o kadarBabam eski galerici söyle diyim Kaput boyalı yada değisen araç ilanını direk kapattırıyor geç bunu diyor bana kaput yazanları geçebilirsin Onun dısında ağır hasarda kaput gibi kritik aksamlar sıkıntılı olabilyor.
İstersen bütce ve isteklerini at bakalım, cünkü Akıl akıldan üstündür derlerD
Alıp satmayı düşünmüyorsan alınır ama alıp satacaksan bence alınmaz sorun çıkarırAğır hasar kayıtlı araba alınır mı? Eğer alınmaz ise neden alınmaz veya alınır ise neden alınır ?