Berat_Akpunar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 146
Ağır hasar kayıtlı araba alınır mı? Eğer alınmaz ise neden alınmaz veya alınır ise neden alınır ?
Anladım teşekkür ederim.Alınmaz dostum.
En kötü satarken sıkıntı çekersin.
Anladım teşekkür ederim.Satarken çok sıkıntı oluyor. Tavsiye etmiyorum. Araba alırken satsam satabilir miyim diye bir düşünce olmalı her zaman![]()
Hiç mantıklı değil o zaman bulaşmaya değmez.Ağır hasar kayıtlı arabalarda yanlış bilmiyorsam normal araçlara göre sigorta ve kasko çok daha yüksek masraf çıkarıyor. Haliyle kazasız almak daha mantıklı
Ayrıca ağır kasatlı arabaların değişen parçaları sorun yaratabiliyor şase motor vs zarar gördüyse çok uğraştırıyor
Ben yerinizde olsam türkiyede bulaşmam düşük hacimli motorlu araçların fiyatları uygun oluyor.Hiç mantıklı değil o zaman bulaşmaya değmez.
Aklımda uzun zamandır vardı bu konu, forumda konu açayım dedim sizin fikirleriniz merak ettim ama artık anladım ki hiç bulaşmaya değmez.Ben yerinizde olsam türkiyede bulaşmam düşük hacimli motorlu araçların fiyatları uygun oluyor.
Fiyatada bağlı tabi eğer baya ucuzsa alınır ama dediğim gibi al sat veya kısa süreli düşünüyorsanız bütçeniz varsa bulaşmak büyük hata.Aklımda uzun zamandır vardı bu konu, forumda konu açayım dedim sizin fikirleriniz merak ettim ama artık anladım ki hiç bulaşmaya değmez.
Yanlış anlama ama hayat kadını ile evlenmek gibi düşün.Ağır hasar kayıtlı araba alınır mı? Eğer alınmaz ise neden alınmaz veya alınır ise neden alınır ?