- Konu Sahibi Konu Sahibi
öneri için teşekkür ederim abibu kanalı takip et en iyisi bu hareketleri yavaş ve nizami bi şekilde yap fazla yapmak önemli degil yavaş ve dogru şekilde olması lazım
öneri için teşekkür ederim abibu kanalı takip et en iyisi bu hareketleri yavaş ve nizami bi şekilde yap fazla yapmak önemli degil yavaş ve dogru şekilde olması lazım
sana tavsiyem onları iade et veya sat bir şekilde 5kb dambıl al. ve sadece dambıl değil ev egzersizleri adı altında bir sürü uygulama var ve işe yarıyorlar ben bir aydır kullanıyorum. acı gelmesi normal çünkü kaslar nasıl oluyor anlatim sana. vücudunda kas kütlesi var zaten hareket etmek için. sen ağırlık kaldırınca felan kasları yırtıyorsun. yırtılan yerlere de protein doluyor gibi düşün.o şekilde kas kütlen genişliyor ve kas yapmış oluyorsun kabaca bu şekilde. yani acı normal ama aşırı acı normal değil. spor bitince mutlaka esneme hareketleri yap aksi takdirde ertesi gün kıpırdayamazsın acıdan. başka sorun olursa burdayımMerhaba ben Emre son 1 2 haftadır ağarlık sporuna başladım 10kg lik dambıl larla çalşırken kolumda bir acı oluyor kas ağrısı gibi değil kemikden geliyor acı
ilk başladığımda yoktu bu aralar başladı ve sadece dambıl da oluyor halterde herhangi bir sıkıntı olmuyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
ısınmadan yaptım abi ve ağrı sadece sol kolda var şimdi fark ettim yanma gibi değil kemik acısıAcıdan kastın yanma ise doğaldır. Ama daha çok yaralanma gibi bir acıysa hareketi ya ısınmadan yapmışsındır ya da bi anda çok ağırlığa yüklenmişsindir. Hamlık ağrısı da olabilir. Acıyan yerlerini duşta soğuk su ile ov, spor yapmadan önce en az yarım saat ısın. Ağırlığı bi anda yüksek tutma, önemli olan ağırlık değil formdur. Düzenli spor ağırlıktan önce gelir. Bunlara rağmen hala bir acı, ağrı varsa doktora görünmeni öneririm.
abi çıkar tak yapılabiiyor direk setsana tavsiyem onları iade et veya sat bir şekilde 5kb dambıl al. ve sadece dambıl değil ev egzersizleri adı altında bir sürü uygulama var ve işe yarıyorlar ben bir aydır kullanıyorum. acı gelmesi normal çünkü kaslar nasıl oluyor anlatim sana. vücudunda kas kütlesi var zaten hareket etmek için. sen ağırlık kaldırınca felan kasları yırtıyorsun. yırtılan yerlere de protein doluyor gibi düşün.o şekilde kas kütlen genişliyor ve kas yapmış oluyorsun kabaca bu şekilde. yani acı normal ama aşırı acı normal değil. spor bitince mutlaka esneme hareketleri yap aksi takdirde ertesi gün kıpırdayamazsın acıdan. başka sorun olursa burdayım
Isınma hareketlerini ihmal etme, acı devam ederse 1 hafta süresince; doktora gitısınmadan yaptım abi ve ağrı sadece sol kolda var şimdi fark ettim yanma gibi değil kemik acısı
Mesaj otomatik birleştirildi:
abi çıkar tak yapılabiiyor direk set
tamam işte ne güzel sen 5 kg kullan 1-2 ay boyunca. hafif gelmeye başlarsa set sayını arttır. önemli olan ağırlık değil kararlılıktır bunu asla unutmaısınmadan yaptım abi ve ağrı sadece sol kolda var şimdi fark ettim yanma gibi değil kemik acısı
abi çıkar tak yapılabiiyor direk set
BencedeMerhaba ben Emre son 1 2 haftadır ağarlık sporuna başladım 10kg lik dambıl larla çalşırken kolumda bir acı oluyor kas ağrısı gibi değil kemikden geliyor acı
ilk başladığımda yoktu bu aralar başladı ve sadece dambıl da oluyor halterde herhangi bir sıkıntı olmuyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
abi ağrı kas değil kemik acısı ve sadece sol kolda var spor sonunda ve başında egzersiz yapıcağım artık dersimi aldım xdsana tavsiyem onları iade et veya sat bir şekilde 5kb dambıl al. ve sadece dambıl değil ev egzersizleri adı altında bir sürü uygulama var ve işe yarıyorlar ben bir aydır kullanıyorum. acı gelmesi normal çünkü kaslar nasıl oluyor anlatim sana. vücudunda kas kütlesi var zaten hareket etmek için. sen ağırlık kaldırınca felan kasları yırtıyorsun. yırtılan yerlere de protein doluyor gibi düşün.o şekilde kas kütlen genişliyor ve kas yapmış oluyorsun kabaca bu şekilde. yani acı normal ama aşırı acı normal değil. spor bitince mutlaka esneme hareketleri yap aksi takdirde ertesi gün kıpırdayamazsın acıdan. başka sorun olursa burdayım
abi sıkıntı ağırlığın ağır gelmesi değil sadece sol kolun ön tarafındaki kemiği acıyor 10kg yi dayımın dambılında 4 5 yıl önce de kaldırabiliyordumtamam işte ne güzel sen 5 kg kullan 1-2 ay boyunca. hafif gelmeye başlarsa set sayını arttır. önemli olan ağırlık değil kararlılıktır bunu asla unutma
incitmiş olabilirsin. bir iki gün yüklenme geçer. geçmezse doktora görün tabii kiabi ağrı kas değil kemik acısı ve sadece sol kolda var spor sonunda ve başında egzersiz yapıcağım artık dersimi aldım xd
tamamdır abi yardımların için teşekkürlerincitmiş olabilirsin. bir iki gün yüklenme geçer. geçmezse doktora görün tabii ki
kaldırmak önemli değil. 90+ kg olduğunu hatırlıyorum vücudun hamlamıştır. hareketi düzgün yaparak 30 kez indir kaldır dambılı. rahat yapıyorsan 10 kg devam edebilirsinabi ağrı kas değil kemik acısı ve sadece sol kolda var spor sonunda ve başında egzersiz yapıcağım artık dersimi aldım xd
abi sıkıntı ağırlığın ağır gelmesi değil sadece sol kolun ön tarafındaki kemiği acıyor 10kg yi dayımın dambılında 4 5 yıl önce de kaldırabiliyordum
Yaşınız biraz küçük bu antrenmanlar için.yaş 14 kilo 99 boy 1.76
triceps ne demek ?
abi 20 ye kadar rahat gittim sence azaltıyım mı ?kaldırmak önemli değil. 90+ kg olduğunu hatırlıyorum vücudun hamlamıştır. hareketi düzgün yaparak 30 kez indir kaldır dambılı. rahat yapıyorsan 10 kg devam edebilirsin
sağ koldaabi 20 ye kadar rahat gittim sence azaltıyım mı ?