Ağırlık seti hakkında bilgi

Arda_09

80+
Reaksiyon skoru
172
Arkadaşlar çok abartmadan evde ortalama spor yapabilceğim dambıl ağılrık seti almayı düşünüyorum internette satılan plastik ürünleri inceledim çoğunun kg mı doğru değilmiş döküm almayı planlıyorum önerebileceğiniz bir marka var mı ve kaç kg olması yeterli ilk etapta spor salonuna yazılmaya vaktim yok evde yapmayı planlıyorum ufaktan kol çalışsam

Arkadaşlar çok abartmadan evde ortalama spor yapabilceğim dambıl ağılrık seti almayı düşünüyorum internette satılan plastik ürünleri inceledim çoğunun kg mı doğru değilmiş döküm almayı planlıyorum önerebileceğiniz bir marka var mı ve kaç kg olması yeterli ilk etapta spor salonuna yazılmaya vaktim yok evde yapmayı planlıyorum ufaktan kol çalışsam
Bende 1.5 2.5 3 kg X4 ve iki bar var gayet işimi görüyor bendekiler plastik içi kumdu sanırsam inanır mısın alalı 9-10 yil oldu link atmak isterdim ama bulamam :) . Dambıl setinin yanında göğüs yayı kesinlikle öneririm baya işe yarıyor.

Döküm maliyetli olur. Pandemi döneminde ECG almıştım. Spor salonlarının kapanma kararı alındığı akşam 100 TL fiyata almıştım. 1 ay içerisinde 3-4 katını görmüştü. İdare eder.

Bu ürünü buldum arkadaşlar 2.el toplamda 20 kg 1300 tl fiyatı sizce alınır mı çok araştırdım hep plastik satıyorlar

1695409487313.png

Geri