Agızım Sureklı Sıcak

Clayz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,288
Dostlar hemen anlatayım dıslerım ve genel agız ıcım sureklı sıcak yanı buzlu su ıcsem bıle hemen 1 dk sonra agızım alev atıyo resmen nefesımı soylemıyım bıle avcumun ıcıne ufluyorum cehennem atesı resmen atesım felan yok ama agızımda bır hastalık felanmı var anlamadım kafayı yıcem

Dostlar hemen anlatayım dıslerım ve genel agız ıcım sureklı sıcak yanı buzlu su ıcsem bıle hemen 1 dk sonra agızım alev atıyo resmen nefesımı soylemıyım bıle avcumun ıcıne ufluyorum cehennem atesı resmen atesım felan yok ama agızımda bır hastalık felanmı var anlamadım kafayı yıcem
Hocam bildiğim kadarıyla hastalık olabilir ciddiye alınması gerekir bir tahlil yapmanızı tavsiye ederim vitamin ve mineral eksikliği olabilir veya Stres ve Anksiyete kaynaklı.

sizi rahatsız edecek kadar sıcaksa hastalık olabilir ama hiç böyle bir hastalık duymamıştım yanan ağız sendromu diye geçiyor internette
.

daha öncesinde de böyle hissediyormuydun yeni mi git bence doktora hocam

daha öncesinde de böyle hissediyormuydun yeni mi git bence doktora hocam
hocam 5 sene olmustur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizi rahatsız edecek kadar sıcaksa hastalık olabilir ama hiç böyle bir hastalık duymamıştım yanan ağız sendromu diye geçiyor internette
.
yanı yanmıyo sadece fazla cok sıcak ama lınkle zaten az cok alakalı tesekkur ederım

Geri