sağlık olsun bunun için ağlama.Zamanında sevmediğim ve sildiğim Epic Games beni çok üzüyor. İstediğim tüm oyunlar zamanında Epic'de ücretsiz olmuş ve bende yok. Ağlamak istiyorum(Civilization 6, the long dark, darkest dungeon)
arkadaş burda derdini anlatıyo ve boş konu diyorsun hocam. en azından sağlık olsun sıkıntı yok gibi şeyler deseydiniz@KirliKill niye kızgın attın?
O nasıl bir benzettme aklım kaydı.Yüzündeki sivilcenin iyice patlatılacak kıvama geldiği anda onu sıkmamak için kendini nasıl zor tutuyorsan ben de kendimi napim dememek için zor tutuyorum.
Çok büyük kayıp geçmiş olsunZamanında sevmediğim ve sildiğim Epic Games beni çok üzüyor. İstediğim tüm oyunlar zamanında Epic'de ücretsiz olmuş ve bende yok. Ağlamak istiyorum(Civilization 6, the long dark, darkest dungeon)
Bunu açıklamak için profil mesajları var, boş konu.arkadaş burda derdini anlatıyo ve boş konu diyorsun hocam. en azından sağlık olsun sıkıntı yok gibi şeyler deseydiniz
Boş konu. Git konu dışına aç, profile yaz.Zamanında sevmediğim ve sildiğim Epic Games beni çok üzüyor. İstediğim tüm oyunlar zamanında Epic'de ücretsiz olmuş ve bende yok. Ağlamak istiyorum(Civilization 6, the long dark, darkest dungeon)
Ağla.Zamanında sevmediğim ve sildiğim Epic Games beni çok üzüyor. İstediğim tüm oyunlar zamanında Epic'de ücretsiz olmuş ve bende yok. Ağlamak istiyorum(Civilization 6, the long dark, darkest dungeon)