Neler Yeni

Ağlamak ve üzüntü zararlımı kendimi nasıl durdurabilirim

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Doğuya şark çıktı saatleece ağlıyorum üzüntüden düşünemiyorum bırakma yolu varmı dakikada bir gözümden yaş geliyoe aklıma geliyor burda sevdigim ve arkadaslarim var hayatimda ilk defa bu kadar üzüldüm 18 yaşındayım
Babanın doğuya çıktığına mı üzülüyorsun yoksa arkadaşlarından ayrılacağına mı ?

TamerKs

80+ Silver
Doğuya şark çıktı saatleece ağlıyorum üzüntüden düşünemiyorum bırakma yolu varmı dakikada bir gözümden yaş geliyoe aklıma geliyor burda sevdigim ve arkadaslarim var hayatimda ilk defa bu kadar üzüldüm 18 yaşındayım
İçinde kalmasın ağla, hatta istersen bağıra bağıra ağla. zaten zamanla geçer dostum.

01adanalı

80+ Silver
Ağlamak güzeldir içinde kalacağına bağıra çağıra ağla yeter ki içinde kalmasın .

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Arkadaşların yine olur bu yaşlarda sevgililerine fazla bağlanma dostum bu ayrılık senin için daha sağlıklı. Bağ koparmayı öğrenirsin seni daha güçlü yapar. Doğuda da kürtlere hakaret etmedikçe sıkıntı yaşamazsın sert yapma onlara babanıda tembihle sert davranmasın. Dikkatli olun dostum.

Maeve Wiley

80+ Bronze
Ağlayınca rahatlarsın zaten istediğin kadar ağla. İçinde tutma.
Hayat devam ediyor sonuçta her şey tekrardan düzene girer merak etme asla alışamam dediğimiz şeylere de alışıyoruz zamanla.

Darkula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Yusuf arman
Arkadaşların yine olur bu yaşlarda sevgililerine fazla bağlanma dostum bu ayrılık senin için daha sağlıklı. Bağ koparmayı öğrenirsin seni daha güçlü yapar. Doğuda da kürtlere hakaret etmedikçe sıkıntı yaşamazsın sert yapma onlara babanıda tembihle sert davranmasın. Dikkatli olun dostum.
Asosyalim düzenimden çok psikolojim bozulcak konustugum 2 arkadasim var sadece bide sevdigim

Uzun süre ve şiddetli ağlamak ertesi gün kalktığınızda göz yanması ve ağrı yapacaktır. Üzüntüye gelecek olursak, stres ve üzüntü kanserin ve daha birçok hastalığın temel sebebidir

Darkula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Yusuf arman
Ağlamak güzeldir içinde kalacağına bağıra çağıra ağla yeter ki içinde kalmasın .
Elim burnumda ağlıyorum gözumdeki yaş belli olmasın diye midem bulanıyor numarası yapıp yattım 30 dk çok kötu durum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun süre ve şiddetli ağlamak ertesi gün kalktığınızda göz yanması ve ağrı yapacaktır. Üzüntüye gelecek olursak, stres ve üzüntü kanserin ve daha birçok hastalığın temel sebebidir
Öleceksek ölelim artık umudum yok

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Çok saçma bir tavsiye.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
ağlanacak bişey yok la ağlama yeni insanlar tanırsın işte

Top Bottom