Pred' Chaos
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
muhtemelen izlemişsindir ama Full Metal Alchemist: Brotherhood.Beyler Beni hıçkırarak ve nefes alamadan ağlatacak film veya anime onerirmisiniz dizi olmaz ve nedenini sormayin
muhtemelen izlemişsindir ama Full Metal Alchemist: Brotherhood.Beyler Beni hıçkırarak ve nefes alamadan ağlatacak film veya anime onerirmisiniz dizi olmaz ve nedenini sormayin
Aglatmadi ve izledimHızlı ve öfkeki 1
NarutoBeyler Beni hıçkırarak ve nefes alamadan ağlatacak film veya anime onerirmisiniz dizi olmaz ve nedenini sormayin
Izledim tam aglamaya basliyordum anime bitimuhtemelen izlemişsindir ama Full Metal Alchemist: Brotherhood.
Izledim Itachi ve ero senin sag olsunNaruto
Oyle bir yikik cikmadi dahaHiç kimse "hayatım" yazmamış. Enteresan.
Yeşil yol. Çok fazla ağlamıştım 1 hafta etkisinde kalmıştım..Beyler Beni hıçkırarak ve nefes alamadan ağlatacak film veya anime onerirmisiniz dizi olmaz ve nedenini sormayin
Esaretin bedeli uzmedi ve 7 kogustaki mucize ise sinamada izledim arkamdaki abla hickira hickira agladigi icin Ben guldumKnk esaretin bedeli var bide geçenlerde Aras bulut iynemlinin oynadığı film vardı ya adını unuttum zindanlı bişi di
Mallesef aglatmadiYeşil yol. Çok fazla ağlamıştım 1 hafta etkisinde kalmıştım..
Linki ver Ben bakarim atabiliyorsunyoutube linki atabiliyor muyuz buraya
Darling cop ve akame uzdu gercekten aglamistimBilmem seni ağlatır mı ama ben akame ga killde birçok ölümde ve darling in the franxxın finalinde ağladım.
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aslında hiç dram vb konulu anime/film izlemem ama şöyle bir oyun videosu var 2 dakikalık tatlı bir dram, fazla izlemediğimden dahasını da önerememEsaretin bedeli uzmedi ve 7 kogustaki mucize ise sinamada izledim arkamdaki abla hickira hickira agladigi icin Ben guldum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mallesef aglatmadi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Linki ver Ben bakarim atabiliyorsun