The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Uzatmasanız artık?ben sadece teknoloji platformu demedim asıl amacı teknoloji
Uzatmasanız artık?ben sadece teknoloji platformu demedim asıl amacı teknoloji
arkadaş demişki sağlık konusu var konunun dışına çıkmadan istediğini açar bende dedim aşk kategorisini gösterBen sağlıkla ilgili açtım aşkla ilgisi yok nerden çıkardınız?
Asıl amacı teknoloji olsun olmasın. Adamlar oraya istediğimiz konuyu açabileceğimiz bir buton yerleştirmiş. İsteyen istediği konuyu açar sana batan nedir? Uğraşamayacağım daha fazla, engelliyorum kendi halinde takıl knk.ben sadece teknoloji platformu demedim asıl amacı teknoloji
Mesaj otomatik birleştirildi:
tüm mesajları okursan anlarsın
aç müslüm gürses olmadı yar kendi süzülür göz yaşlarınEvet garip gelebilir ama ağlayamıyorum. Ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum ne önerirsiniz
sen neye kızgın atıyorsun asıl amacı teknoloji değil mi bu forumun ?Uzatmasanız artık?
Ayrıca burası teknoloji platformu asıl amacından çıkıp kızlarsoruyor'a döndü.
Doğrudur.ben sadece teknoloji platformu demedim asıl amacı teknoloji dedim amacından cıkıyor dedim daha okumayı bilmiyorsun
Sen çok komiksin biliyor musun hoş geldin engelliler listeme.erkek misin ya sen
erkeklerde ağlar bilmiyormusunAğlama
Eveterkeklerde ağlar bilmiyor musun
Her şey.sen neye kızgın atıyorsun asıl amacı teknoloji değil mi bu forumun ?
Bu arada @Reznov hocam çok özel değilse, ağlamayı istemenizin nedeni nedir? Ona göre bir tavsiye verebilirim.Her şey.
Konun ne link at bakayım bi.
Asıl amacı teknoloji olsun olmasın. Adamlar oraya istediğimiz konuyu açabileceğimiz bir buton yerleştirmiş. İsteyen istediği konuyu açar sana batan nedir? Uğraşamayacağım daha fazla, engelli
engellediğin çok üzgünüm ağlayarak günlüğüme yazıcam bu arada ben ağlayabiliyorumDoğrudur.
Sen çok komiksin biliyor musun hoş geldin engelliler listeme.