Ağlayamıyorum, Ne Yapmalıyım?

Aşk konularının kategorisini göster bakalım
Aşk kategorisi yoksa Konu Dışı olarak açar. Fazla boş yapmışsın.
1641239294495.png

Ayrıca burası teknoloji platformu asıl amacından çıkıp kızlarsoruyor'a döndü.
Burası sadece bir teknoloji platformu değil. Hem onun konusu nerde diyorsun hem de sadece teknoloji platformu diyorsun.

28 Yasındayım Galiba 8. sınıfta ağlamıştım yanlış hatırlamıyorsam bende çok düşünmüştüm millet nasıl ağlayabiliyor diye.

Aşk kategorisi yoksa Konu Dışı olarak açar. Fazla boş yapmışsın.Alıntıyı görüntüle

Burası sadece bir teknoloji platformu değil. Hem onun konusu nerde diyorsun hem de sadece teknoloji platformu diyorsun.
Aynen konu dışı var diye en saçma konuları açalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşk kategorisi yoksa Konu Dışı olarak açar. Fazla boş yapmışsın.Alıntıyı görüntüle

ohoo sen bi uyu yarın ayık kafayla oku mesajları laf anlatamam boş adamlara

Aynen konu dışı var diye en saçma konuları açalım
Moderatörler uygun görmezse konuyu siler, onlar bunun için var. İsteyen de forum kuralları içerisinde istediği konuyu açar. Sırf kendi konuna cevap yazılmıyor diye başkasının konusuna saldırman ve konuyu kirletmen gerçekten üzücü.

Moderatörler uygun görmezse konuyu siler, onlar bunun için var. İsteyen de forum kuralları içerisinde istediği konuyu açar. Sırf kendi konuna cevap yazılmıyor diye başkasının konusuna saldırman ve konuyu kirletmen gerçekten üzücü.
Yalancıya doğruyu cahile gerçeği anlatamazsın anlamaz.

Erkek milleti olarak içimizde tutmaya alışmışız duygularımızı e bu da ağlamayı zorlaştırıyor sonucunda.

Ya boş mesaj atıp durma sadece teknoloji forumu olsaydı bu tür kategoriler olmazdı.
ben sadece teknoloji platformu demedim asıl amacı teknoloji dedim amacından cıkıyor dedim daha okumayı bilmiyorsun

Erkek milleti olarak içimizde tutmaya alışmışız duygularımızı e bu da ağlamayı zorlaştırıyor sonucunda.
erkek misin ya sen

Alıntıyı görüntüle
Bir ara bu butona basıp konuları incelemeni tavsiye ederim. O zaman @Abdullah Hacıgül 'e iletelim, teknoloji platformu yazdığı için sadece teknoloji konuları açılmasına izin verilsin.
ben sadece teknoloji platformu demedim asıl amacı teknoloji

Ben sağlıkla ilgili açtım aşkla ilgisi yok nerden çıkardınız?
tüm mesajları okursan anlarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,953
Üyeler
189,358
Son üye
lusty000
Geri