AGON PRO AG256FS - 13999₺

Yeni modeller var ama sanirim tr piyasada 1 adedi bulunuyor henuz. Viewsonicte bu sene 2 3 model cikardi sanirim. 8bit ve 10bit panelleri olan.
aga benim anlamadığım benim laptobum 2k ama 24 inç boyutunda 2k çok çok az var nedeni ne acaba bunun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var:
bende bunu gördüm şimdi yeni çıkmış sanırım ilerde fiyatı düşer mi acaba

aga benim anlamadığım benim laptobum 2k ama 24 inç boyutunda 2k çok çok az var nedeni ne acaba bunun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende bunu gördüm şimdi yeni çıkmış sanırım ilerde fiyatı düşer mi acaba
Muhtemelen maliyet yükseliyordur. Cep telefonları da benzer ufaldıkça pahalanıyor.
Birkaç ay önce bende piyasaya bakmıştım. Şöyle bir link eklemişim ozaman ki modellerle. Güncel değildir ama tr'ye önce gelmesi muhtemel olabilir bu modellerin.

Muhtemelen maliyet yükseliyordur. Cep telefonları da benzer ufaldıkça pahalanıyor.
Birkaç ay önce bende piyasaya bakmıştım. Şöyle bir link eklemişim ozaman ki modellerle. Güncel değildir ama tr'ye önce gelmesi muhtemel olabilir bu modellerin.
teşekkür ederim

Bence normal 2k monitör fhd değil 300hz 2k vs 390hz 1080p yakın fiyatlar olması normal hatta bence sadece hz ve çözünürlüğe bakıyosak daha bile iyi
Bilemiyorum belki yanılıyorumdur ancak incelediğim tüm testlerde şöyle bir durum oluşuyor. İps monitörler için 180-220 hz bandından sonra renk değişim hızlarının yeterli gelememesinden sonra ghosting gibi sorunlar başmaya başlıyor. Firmalar bunun gibi sorunları kendi firmware ve ek özellikleriyle kapamaya çalışıyorlar. Kısmen başarılı yada başarısız gibi birçok yayıncının kendine göre motivasyonlarıyla yaptıkları inceleme var. İşin kısası, ips için yabancı deyimiyle sugar point bu aralık gibi görünüyor. Bu aralıkta daha yüksek kontrast, parlaklık ve çözünürlük arasından detayları inceleyerek tercih yapmak bana daha makul geliyor. Yüksek hz için oled tercih ederim. Bütçem yoksa da tn oyun için.

Son düzenleme:
10 bin TL ve üzeri fiyata 1080p monitör almak hiç mantıklı değil artık.

Geri