AGRESİF MODU KAPATTIKTAN SONRA OYUNLAR CRASH VERİYOR

Mrphy

80+
Reaksiyon skoru
38
2 gün önce bilgisarın güç seçeneklerinden agresif modunu devre dışına aldım bilgisayar cok ısındığı icin bu seferde oyunlarda crash yemeye başladım durduk yere bi anda oyundan atıp ekran kartınızı güncelleyin ya da grafikleri düşürmeyi deneyin diyo
sistem eski bi sistemde degil var mı bunun bi çözümü

Merhaba agresif moddan kastını tam olarak aydınlatır mısın? Biostaki game mode gibi bir şey mi? Güç seçeneklerinden bir ayar mı?
Ayrıca sistem özelliklerini ve ekran kartı sürücü sürümünü de yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Ayrıca spesifik olarak 1-2 oyun mu yoksa tüm oyunlarda mı crash yiyorsun?

Merhaba agresif moddan kastını tam olarak aydınlatır mısın? Biostaki game mode gibi bir şey mi? Güç seçeneklerinden bir ayar mı?
Ayrıca sistem özelliklerini ve ekran kartı sürücü sürümünü de yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Galiba Gelişmiş Güç ayarı kısmındaki İşlemci Performansını Arttırma modunu diyor arkadaş , Turbo Boost yani.

gelişmiş güç seçenekleri kısmındaki işlemci performansını arttırma modunu devre dışına aldım ve iki gündür fc25, rdr2, marvel spiderman, gta gibi oyunlarda grafik kartı sürücülerinizi güncelleyin veya grafik ayarlarını düşüğe çekin tarzı bi uyarı verip oyundan atıyo

gelişmiş güç seçenekleri kısmındaki işlemci performansını arttırma modunu devre dışına aldım ve iki gündür fc25, rdr2, marvel spiderman, gta gibi oyunlarda grafik kartı sürücülerinizi güncelleyin veya grafik ayarlarını düşüğe çekin tarzı bi uyarı verip oyundan atıyo
Ekran kartın nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,498
Üyeler
174,886
Son üye
efraim006
Geri