Okudum bunu fakat sadece rolleri açıklamış bugün bir türk sunucusuna girdim adam bayağı bir kural saydı.Buyur
![]()
Teşekkür ederim.Vampir köylü mantığında. İnternetten kartların özelliklerine bakabilirsin. Her oyun farklı oluyor çünkü oyun kurucusu oyunu istediği gibi ayarlayabiliyor. Gece olunca kurt adamlar uyanıyor ve ortak bir karar alarak saldırı yapıyorlar. Gece konuşmak yasak. Bir rol yapma oyunu. Gayet de keyifli. Yaklaşık 3-4 saatte oyunu tamamen kavrarsınız diye düşünüyorum.
Kural derken ölen konuşmiyicak bu kadar değil mi zaten.Okudum bunu fakat sadece rolleri açıklamış bugün bir türk sunucusuna girdim adam bayağı bir kural saydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim.
Vampir köylü ile aynı.Arkadaşım Agrou Attı. Ancak ikimizde oyunun mantığı tam olarak anlamadık. İnternette düzgün bir rehber de bulamadım. Oyunu özet geçebilecek veya rehber atabilecek var mı?
şimdi buldum kural listesini adam bayağı bir şey yazmış. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2303987728Kural derken ölen konuşmiyicak bu kadar değil mi zaten.