Neler Yeni

Ahlakımı nasıl daha iyi bir seviyeye getiririm?

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Mete
Aklına kötü şeyler geliyorsa 3 Gulfü 1 Elham okumanı öneririm.
Hocam bide alakasız bir soru soracağım belki komik gelebilir ben az önce gta 5 videosu izledim ayıp şeyler gördüm bu günah mıdır? bunu sormamın sebebi bir kesinlik olmaması? çünkü biri günah dır diyor diğer değildir diyor bu konuda aile leme danıştım onlar niyet dedi ama bu bana saçma geldi çünkü o karakterler gerçek değil yani kalbi yok beyni yok sizin bir bilginiz varmı?

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Buğra Aykaç
Hocam bide alakasız bir soru soracağım belki komik gelebilir ben az önce gta 5 videosu izledim ayıp şeyler gördüm bu günah mıdır? bunu sormamın sebebi bir kesinlik olmaması? çünkü biri günah dır diyor diğer değildir diyor bu konuda aile leme danıştım onlar niyet dedi ama bu bana saçma geldi çünkü o karakterler gerçek değil yani kalbi yok beyni yok sizin bir bilginiz varmı?
Hocam bunu başka kişilere sorsanız daha iyi olmaz mı? Ben maalesef o tür konulara hakim değilim.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Asil
Buna benzer olarak sevgili Nihat Hatipoğlu’na, Call of Duty oyununda zombileri öldürmek günah mıdır sorusu sorulmuştu. O videoyu izleyerek kendine çıkarımda bulunabilirsin :D

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
866
İsim
Ege
meali şu şekilde
ben ölmüş babamın adına hac yapmak istiyorum olurmu?
-ölmüş babanız yaşıyormu

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
Merhaba son 2-3 aydır gerçekten ahlakım çok bozuldu zırt pırt küfür ediyorum aklımdan saçma sapan düşünceler geçiyor ahlakımı nasıl düzletirim? ve daha iyi bir seviyeye nasıl getiririm? eskiden böyle değildim çok dindar biriydim son 2-3 ayda nolduysa ahlakım iyice bozuldu? bir çözüm arıyorum nefsimi nasıl terbiye ederim ahlakımı nasıl güçlendiririm? inancımı nasıl güçlendiririm?
Instagramı kullanıyorsan bırakman lazım

böyle konular görünce garip oluyorum
sana kimse tavsiye veremez tek verilecek tavsiye budur

bunu kullanman
mfl1o21z.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,126
Üyeler
169,676