- Reaksiyon skoru
- 282
- Konu Sahibi Konu Sahibi
DeneyeceğimAklına kötü şeyler geliyorsa 3 Gulfü 1 Elham okumanı öneririm.
DeneyeceğimAklına kötü şeyler geliyorsa 3 Gulfü 1 Elham okumanı öneririm.
Hocam bide alakasız bir soru soracağım belki komik gelebilir ben az önce gta 5 videosu izledim ayıp şeyler gördüm bu günah mıdır? bunu sormamın sebebi bir kesinlik olmaması? çünkü biri günah dır diyor diğer değildir diyor bu konuda aile leme danıştım onlar niyet dedi ama bu bana saçma geldi çünkü o karakterler gerçek değil yani kalbi yok beyni yok sizin bir bilginiz varmı?Aklına kötü şeyler geliyorsa 3 Gulfü 1 Elham okumanı öneririm.
Hocam bunu başka kişilere sorsanız daha iyi olmaz mı? Ben maalesef o tür konulara hakim değilim.Hocam bide alakasız bir soru soracağım belki komik gelebilir ben az önce gta 5 videosu izledim ayıp şeyler gördüm bu günah mıdır? bunu sormamın sebebi bir kesinlik olmaması? çünkü biri günah dır diyor diğer değildir diyor bu konuda aile leme danıştım onlar niyet dedi ama bu bana saçma geldi çünkü o karakterler gerçek değil yani kalbi yok beyni yok sizin bir bilginiz varmı?
Buna benzer olarak sevgili Nihat Hatipoğlu’na, Call of Duty oyununda zombileri öldürmek günah mıdır sorusu sorulmuştu. O videoyu izleyerek kendine çıkarımda bulunabilirsinHocam bide alakasız bir soru soracağım belki komik gelebilir ben az önce gta 5 videosu izledim ayıp şeyler gördüm bu günah mıdır? bunu sormamın sebebi bir kesinlik olmaması? çünkü biri günah dır diyor diğer değildir diyor bu konuda aile leme danıştım onlar niyet dedi ama bu bana saçma geldi çünkü o karakterler gerçek değil yani kalbi yok beyni yok sizin bir bilginiz varmı?
meali şu şekildeHocam bide alakasız bir soru soracağım belki komik gelebilir ben az önce gta 5 videosu izledim ayıp şeyler gördüm bu günah mıdır? bunu sormamın sebebi bir kesinlik olmaması? çünkü biri günah dır diyor diğer değildir diyor bu konuda aile leme danıştım onlar niyet dedi ama bu bana saçma geldi çünkü o karakterler gerçek değil yani kalbi yok beyni yok sizin bir bilginiz varmı?
Instagramı kullanıyorsan bırakman lazımMerhaba son 2-3 aydır gerçekten ahlakım çok bozuldu zırt pırt küfür ediyorum aklımdan saçma sapan düşünceler geçiyor ahlakımı nasıl düzletirim? ve daha iyi bir seviyeye nasıl getiririm? eskiden böyle değildim çok dindar biriydim son 2-3 ayda nolduysa ahlakım iyice bozuldu? bir çözüm arıyorum nefsimi nasıl terbiye ederim ahlakımı nasıl güçlendiririm? inancımı nasıl güçlendiririm?
KullanmıyorumInstagramı kullanıyorsan bırakman lazım