Neler Yeni

Ahmed Kutucu`nun GS Transferi

Sizce Değermi

• evet

• hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
arkadaşlar bu transfer hakkında ne düşünüyorsunuz benim fikrimce 6m çok fazla en fazla 5m verilmeliydi üstelik yüzde 20 de pay olduğu söyleniyor

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Koray Yıldız
Asıl sağbek alınması lazım bence GSye önce.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sabırlı olun bu transfer diğerlerini engellemezki bence güzel transfer her yere alternatif lazım şuan inanın

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Furkan
gs'de iş yapmaz buraya not düşelim yaparsa hesabı siliyorum.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Dereli
Gs boey ve keremi cilalayıp sattı. Keremi eşşekliğine beleşe verdi ama ahmet kutucuda seneye 20-30 a gider gs de sakatlık, oynamama gibi durumlarla karşılaşmazsa.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Abdullah
Fifada transfer ediyordum. Orta saha olması lazım

1905

80+ Silver
Güzel fırsat transferi. Ayrıca yerli olmasıda iyi. Kanat-forvet- bek transferleri de gerçekleşirse güzel olur ancak bugünkü maçtan sonra avrupa ümidim kalmadı desem yeridir. Yönetimin yerinde olsam şampiyonluğu kaybetmeyecek şekilde ucuz ve yatırımlık topçular alırım ve asla oshimeni almam. Batshuayi gönderilmeli, jelert kiralanmalı ve kilo almalı, nelson oynayacaksa form tutmalı satılacaksa hemen satılmalı, yunus barış istikrarsızlığından dolayı güzel teklif olursa değerlendirilmeli, torreira alternatifi bulunmalı, muslera sonrası kaleye genç potansiyelli ve uzun vadeli kaleci bulunmalı, icardinin sakatlığından dolayı ve oshimenin kötü formundan dolayı 6 aylık veya yaşı genç bir santrafor alınmalı. Kerem,zaha,nelson,apo,yusuf,berkan ile yollar ayrılmalı. Benim fikrimce.

varta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Cenap Vartanyan
Ahmet Kutucuuu. Adamın soyadı bile havalı. Adam kutucu be.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Yuzarsef
Yerli olması iyi güzelde piyasanın tamamına bakmadan marketten elma alır gibi transfer yapıyorlar bu paraya değmez daha iyi alternatifleri vardı.

Top Bottom