Yaşamazsın.i3 12100f + rx6500xt 9.5kya satılıyor bana çok uygun geldi ancak gaming.gen.tr güvenilir bir sitemi sorun yasâr mıyim bilemedim
Fiyatı iyi.i3 12100f + rx6500xt 9.5kya satılıyor bana çok uygun geldi ancak gaming.gen.tr güvenilir bir sitemi sorun yasâr mıyim bilemedim
Acayip güvenli gözün kapalı alabilirsini3 12100f + rx6500xt 9.5kya satılıyor bana çok uygun geldi ancak gaming.gen.tr güvenilir bir sitemi sorun yasâr mıyim bilemedim
Sistem linki var mıi3 12100f + rx6500xt 9.5kya satılıyor bana çok uygun geldi ancak gaming.gen.tr güvenilir bir sitemi sorun yasâr mıyim bilemedim
İşlemci anakart 6750 ye geliyor diğer parçalar 3k tutar mı bilemedim yani uygun olup olmadığına karar vermeye çalışıyorumi3 12100f + rx6500xt 9.5kya satılıyor bana çok uygun geldi ancak gaming.gen.tr güvenilir bir sitemi sorun yasâr mıyim bilemedim
Alabilirsiniz. Güvenli diyebiliriz. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.i3 12100f + rx6500xt 9.5kya satılıyor bana çok uygun geldi ancak gaming.gen.tr güvenilir bir sitemi sorun yasâr mıyim bilemedim
işlemci anakart daha ucuza geliyor ama anakart yerine acaba ekran kartı mı diyecektiniz? Linki suan atamam ama gamin.gen.tr girip ana sayfadan aşağı kaydırıp kampanyalı sistemler kısmında bulabilirsinizAcayip güvenli gözün kapalı alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem linki var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci anakart 6750 ye geliyor diğer parçalar 3k tutar mı bilemedim yani uygun olup olmadığına karar vermeye çalışıyorum
tamamdır sağ olunAlabilirsiniz. Güvenli diyebiliriz. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
tamamdır sağ olunİtopyadan daha düzgün gönderiyorlar sistemi dostum emin ol
Piyasada aynı fiyatta sistem mevcut değil. Alacaksanız biraz acele edebilirsiniz. Şahsen ben alırdım.hayır daha kesin bile değil
evet onun farkındayım zaten. Stok bitme korkusuyla yaşıyorum. Bir an önce almaya bakacağım.Piyasada aynı fiyatta sistem mevcut değil. Alacaksanız biraz acele edebilirsiniz. Şahsen ben alırdım.