Besim Tibuk
80+ Gold
Ahmet Kaya'yı sevmediği için olabilir.
Mesale benimde İsmim Efe ama bende Efe aydalı SevmiyorumAhmet Kaya'yı sevmediği için olabilir.
Adında dalga geçilcek bir şey yokHerkese selam.
Yakın bir arkadaşım ismini değiştirmeyi düşünüyor lakin, isminde dalga geçilecek bir şey yok. Adı "Ahmet" var mı bildiğiniz Ahmet ile ilgili dalga geçilecek bir şey?
Dilekçe vereceğiz aklımıza bir şey gelmiyor.
Sen şimdi neden Abdülvahablara böyle davrandın?İslam'dan nefret ettiği içindir belki, aklıma gelen en az mantıksız cevap bu. Ahmet anlam olarak da kullanım olarak da güzel bir isim, biraz klişe ama Berkesu, Abdülvahab gibi tuhaf da değil.
Abi şimdi sen niye Abdülrezzaklara böyle davrandın?Ahmet en güzel isimlerden biridir neden değiştirmek istediğini anlamadım. Hadi Abdülrezzak olsa neyse.
Abdülvahab'a değil anne babasına benim sözüm.Sen şimdi neden Abdülvahablara böyle davrandın?
İhsanı bol olan Allah'ın kulu demekmiş. Neden anlamına bakmadan direkt ön yargıyla yaklaşıyorsun?Abdülvahab'a değil anne babasına benim sözüm.
Aga bizim sınıfta ateist bir çocuk var adı ebubekir sen düşün yaniİslam'dan nefret ettiği içindir belki, aklıma gelen en az mantıksız cevap bu. Ahmet anlam olarak da kullanım olarak da güzel bir isim, biraz klişe ama Berkesu, Abdülvahab gibi tuhaf da değil.
Vay be ortaokulda murat diye bir arkadaşım vardı gördüğüm yerde çevirip koyimde tur at derdim.İyiki senin lafını bana söylememiş.Adım Murat.
En çok benimkiyle dalga geçiliyordur muhtemelen
Koyimde turat diyorlar mesela, bende attım turumu So**um Bo**** diyorum takmıyorum yani.
Bir çocuğun isminin Kartalgözlüyufkayürekli olduğunu düşün; isim güzel mi, evet, tuhaf mı, evet.İhsanı bol olan Allah'ın kulu demekmiş. Neden anlamına bakmadan direkt ön yargıyla yaklaşıyorsun?