............d
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 266
- İsim
- inan bilmiyoıum
Öncelikle boş konu veya ergen felan diyecek olanlar çeksin gitsin 16 yaşındayım hayatımda ilk defa sevgilim oldu ama tek korkum ailem ve özellikle babam. öncelikle babamdan bahsedeyim kendisinden nefret ediyorum aynı şekilde kendiside bende nefret ediyor hayatımdaki her şeyime karışır iyiliğimi düşündüğü felan yok boş yapıyor aklı sıra hayat dersi vermeye çalışıyor 275 puanlık bir liseye gidiyorum ve benden taktir bekliyor en yakın agam arıyor kim o çocuk nasıl biri felan diye soruyor üniversiteyi almanyada okumak istiyorum kesinlikle karşı çıkıyor hiç dövmez vurmaz ama söyledikleri laflar insanın gurunu kırıyor tek bir arkadaşı dahi yok kendisinin. neymiş aileside ona çok kötü davranmış zamanında kendiside ondan bana böyle davranıyormuş. banane. ailesinden gördüğü şeyleri bana yansıtmak zorunda mı. hiç bir günüm mutlu geçmiyor bir keresinde sırf bir yanlış anlaşılma yüzünden etmediği laf kalmadı gururumu kırdı söyledikleri bende evden kaçtım 2 gün bulamadılar sonra polislere yakalandım öyle buldular beni bidaha aynı hataları yapmicam dedi yine değişen bişey yok her şey aynı. sevgililik konusunda aşırı baskıcı sakın duymim gebertirim felan dedi geçenlerde. ya benim mutlu olmaya hakkım yok mu her şeyi yasakladı bana kıza vakit ayıramıyorum benden soğuyacağını düşünüyorum bazen intihar etmeyi bile düşünmüyor değilim. annemde aynı babam gibi hiç bir şeyi anlayışla karşılamaz o da. yani anlayacağınız böyle bir aileye sahibim ve ilişkimin aile faciasına gitmesinden korkuyorum ne yapmam lazım lütfen tavsiye verin.