12 yaşında tüfeği bile kaldıramaz hocam tüfekten mermi bile gelmiyordur12 yaşındasın ne yapabilirsinki kıza
Mesaj otomatik birleştirildi:
@memo5612
12 yaşında tüfeği bile kaldıramaz hocam tüfekten mermi bile gelmiyordur12 yaşındasın ne yapabilirsinki kıza
Olabilir de niye sert çıkıştınız?Daha 12.5 yaşinda olduğunuz için olabilirmi? 16 17 yaşinda insanla aynı düşüncede bulunmayacağinı bildiği için olabilirmi
Max yanaktan öpülür yani ne olabilir ki.12 yaşındasın ne yapabilirsinki kıza
Merak etme onu kaldırabiliyorum.12 yaşında tüfeği bile kaldıramaz hocam tüfekten mermi bile gelmiyordur
Işte sert çıkmamızın sebebi bu 15 yaşına gel sende anlarsınOlabilir de niye sert çıkıştınız?
Max yanaktan öpülür yani ne olabilir ki.
Merak etme onu kaldırabiliyorum.
16 yaşta dersleri etkilemeyecek sevgili yapması normal bence.Işte sert çıkmamızın sebebi bu 15 yaşına gel sende anlarsın
Öğretmenler biliyor iliskimizi gayetde anlayış g9steriyorlarYani kızla çok kalabalık yerlerde buluşmayın. Öğretmenler sizi görmesin. Ne sizin dersinize girenler ve girmeyenler hiçbiri görmesin. Bir problem olmaz. Telefonundan da yazıştığın zaman sohbeti sil.
Bizim okul o tür olaylara karşı hocam ondan şey etmiştim. Demek ki okuldan okula değişiyor.Öğretmenler biliyor iliskimizi gayetde anlayış g9steriyorlar
Yoo hocalarla iyi anlaşın yetiyor.Bizim okul o tür olaylara karşı hocam ondan şey etmiştim. Demek ki okuldan okula değişiyor.
yeni nesil gümbür gümbür geliyor hocam her şey olabilir.12 yaşındasın ne yapabilirsinki kıza
Yok hocam bizim okulda dün biri hocayla iyi anlaşıyordu derste çocuğu ifşa etti.Yoo hocalarla iyi anlaşın yetiyor.
Gluk gluk gluk gluk12 yaşındasın ne yapabilirsinki kıza
PAUAHGAGAHAHAHhzhwjedooviehehajJAJWUWHEUEUUAİQİQUQQUUQYQYQQGAGAGGAZYUUAUA12 yaşında tüfeği bile kaldıramaz hocam tüfekten mermi bile gelmiyordur
@memo5612
Sonra ne olduBizim sülale de benim eskorta gittiğimi öğrenmişti.