Neler Yeni

🔥İndirim AİGO Hotswap-kablosuz ve kablolu klavye

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
aydınlatma yok sanırım zaten. bence tek renk bile olsa lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hom delete filan olmasın sadece numpad ve sağ sol olsun bence en güzl versiyon bu öbür türlü çok küçük oluyor veya çok büyük oluyor bencede. şuan 60 klavyem var buda güzel ama yön tuşlarını ve numpadi araıyorum ara sıra
Tek eksiği aydınlatma olabilir

Daha önce dediğim gibi ürünlerin tek farkı boyut ve tuş sayısı farkı rakamlar tuş sayısını belirtiyor a68=68 tuş/a87=87 tuş.
Tamam hocam onu anladım da fotoğraflarına bakınca tuş sayıları da aynı gibi 68 de hangi tuşların eksilecegini anlayamadım

BabaVoss7

80+ Silver

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Tamamdır videolara bakıp farkı anladım 68 yeterli gibi

ReelJoker

80+
Tek eksiği aydınlatma olabilir

Tamam hocam onu anladım da fotoğraflarına bakınca tuş sayıları da aynı gibi 68 de hangi tuşların eksilecegini anlayamadım

İki ürünün üretici link burdan bakabilirsin.Gamegaraj sitede a87'ye yanlış fotoğraf koymuşlar.

frqn

80+
Yurtdışı almamakta emin misin? Bu klavyeleri aliexpresste görüyordum, bu adamlarda yurtdışından alıp getiriyor, gamegarajı tanımıyorum ama belki ekstra teknik destek sağlar. Şu ana kadar ben sorun yaşamadım aldığım klavyelerde, yaşamayacağım anlamına gelmez ama daha geçenlerde redragon aliexpresste deli gibi indirimler yaptı, 300-400 TL lere bundan daha iyi klavyeler sattı. Hala konusu vardır, z11t huano switch kullanıyor , bu klavyeseki switchlerin adını ilk defa duyuyorum. Ama yine de karar senin dostum, şu sıralar aliexpresste bedavaya yakın sattılar bu gibi ürünleri.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
hiç bi indirim olmasa yine yurtdışından ak820 alırsın bunlar pahalı ya

Penguen

80+ Silver
100% klavye bakıyorum da, K55 RGB pro xt aldım 1400'e, daha mantıklı bi model var mı? Mekanik olmasa da olur ya, zaten bi tık abartılıyor mekanik olayı sanki.

Top Bottom