blue çok sesli yellow normalde iyidir ama bu markanınki nasıl bilmiyorumYellow switch mi blue switch mi tercih edilmeli peki
blue çok sesli yellow normalde iyidir ama bu markanınki nasıl bilmiyorumYellow switch mi blue switch mi tercih edilmeli peki
Kesinlike yellow switch tercih edilmeli niye derseniz blue switch ileride çok kafa ağrıtır veya gece evdekileri uyandırır.Yellow switch mi blue switch mi tercih edilmeli peki
O zaman düşünülebilir.Üretici sitesinde 5'pin desteği bulunduğu söyleniyor.
benim dingilliğim hocam pardonjerrzi demiş ya işte
1200 mAh kime yetecek? Bendeki 3000 mAh Akko 5108B anca yetiyor bana üstüne aydınlatmasız bu kadar hayatta verilmez.
Hot-swap ama kaç pin? Hot-swap diye belirtmesi iyi de kaç pin diye belirtilmemesi saçmalık belki kendi switchlerine özel hot-swap.
estağfurullah kralbenim dingilliğim hocam pardon
Sessizlik için yellow.Yellow switch mi blue switch mi tercih edilmeli peki
Hocam aslında boyut konusunda da kararsızım laptopla kullanacagim için küçük almak daha mantıklı gibi geliyor. Daha önce kullandiklarimin hepsi %100 dü tkl mi yoksa daha mı küçük almalıyım karar veremedimAralarındaki tek fark boyut farkı istediğin boyuta göre alabilirsin tüm özellikleri aynı hepsinin boyut dışında. 1200mAh pili sayesinde şarjıda uzun süre gidicektir. Hotswap sayesinde uzun ömürlüde olucaktır çünkü mekanik klavyelerde genelde arızalanan şey switchtir bunun switch'ini istediğin zaman değiştirebilirsin.
Bu tamamen senin kullanım biçimine bağlı. Şahsi fikrim 68 tuşlu olanı alman olur çünkü bende 68 tuşlu kullanıyorum küçük klavye bana göre daha iyi.Hocam aslında boyut konusunda da kararsızım laptopla kullanacagim için küçük almak daha mantıklı gibi geliyor. Daha önce kullandiklarimin hepsi %100 dü tkl mi yoksa daha mı küçük almalıyım karar veremedim
hom delete filan olmasın sadece numpad ve sağ sol olsun bence en güzl versiyon bu öbür türlü çok küçük oluyor veya çok büyük oluyor bencede. şuan 60 klavyem var buda güzel ama yön tuşlarını ve numpadi araıyorum ara sıraBu tamamen senin kullanım biçimine bağlı. Şahsi fikrim 68 tuşlu olanı alman olur çünkü bende 68 tuşlu kullanıyorum küçük klavye bana göre daha iyi.
AİGOların hepsinde yön tuşu var kontrol edersen görebilirsin.aydınlatma yok sanırım zaten. bence tek renk bile olsa lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hom delete filan olmasın sadece numpad ve sağ sol olsun bence en güzl versiyon bu öbür türlü çok küçük oluyor veya çok büyük oluyor bencede. şuan 60 klavyem var buda güzel ama yön tuşlarını ve numpadi araıyorum ara sıra
A68 ve A87 birbirinin aynı gibi duruyorBu tamamen senin kullanım biçimine bağlı. Şahsi fikrim 68 tuşlu olanı alman olur çünkü bende 68 tuşlu kullanıyorum küçük klavye bana göre daha iyi.
Daha önce dediğim gibi ürünlerin tek farkı boyut ve tuş sayısı farkı rakamlar tuş sayısını belirtiyor a68=68 tuş/a87=87 tuş.A68 ve A87 birbirinin aynı gibi duruyor