🔥İndirim AİGO Hotswap-kablosuz ve kablolu klavye

switch markasıda açıklansa daha iyi olurmuştu ama tr için iyi fiyat

Hangisi alınır hocam tam şuan klavye almam gerekiyor ve 1700 kadar bir bütçem var
Aralarındaki tek fark boyut farkı istediğin boyuta göre alabilirsin tüm özellikleri aynı hepsinin boyut dışında. 1200mAh pili sayesinde şarjıda uzun süre gidicektir. Hotswap sayesinde uzun ömürlüde olucaktır çünkü mekanik klavyelerde genelde arızalanan şey switchtir bunun switch'ini istediğin zaman değiştirebilirsin.

1200 mAh kime yetecek? Bendeki 3000 mAh Akko 5108B anca yetiyor bana üstüne aydınlatmasız bu kadar hayatta verilmez.
Hotswap sayesinde uzun ömürlüde olucaktır çünkü mekanik klavyelerde genelde arızalanan şey switchtir bunun switch'ini istediğin zaman değiştirebilirsin.
Hot-swap ama kaç pin? Hot-swap diye belirtmesi iyi de kaç pin diye belirtilmemesi saçmalık belki kendi switchlerine özel hot-swap.

1200 mAh kime yetecek? Bendeki 3000 mAh Akko 5108B anca yetiyor bana üstüne aydınlatmasız bu kadar hayatta verilmez.

Hot-swap ama kaç pin? Hot-swap diye belirtmesi iyi de kaç pin diye belirtilmemesi saçmalık belki kendi switchlerine özel hot-swap.
Ali ekspressteki fiyatlarına bakınca uygun fiyatlı görünüyor eğer fiyatına göre iyiyse degirlendirmeye niyetliyim

Ali ekspressteki fiyatlarına bakınca uygun fiyatlı görünüyor eğer fiyatına göre iyiyse degirlendirmeye niyetliyim
Şahsen bunlar yerine Ak992, Ak820 Pro gibi klavyelerden alırdım. Bütçeniz tam ne kadar? 1700 üstüne çıkabilir mi?

Üretici sitesinde 5'pin desteği bulunduğu söyleniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,445
Üyeler
174,874
Son üye
simya
Geri