Neler Yeni

Aile baskısiyla %50 körlük gecirmek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Kanka sen çok masumsun.
masumlukla alakası yok bence hem troll olsa da benım zararıma bır sey de yok yardımıcı olmak ıstıyorum sadece kocaelide oturuyorum yakınsa eger muhakkak bır seyler yaparım

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Aylardır araştırma yaparım göz hakkında çünkü benimde bir kaç hafif sorunum var oyuzden ne varsa araştırmıştım ,gözü çok kullanmak körlüğe asla ve asla sebeb olamaz retinana doğrudan zarar vermesi mümkün değil başka birşeyden dolayı olmuş olabilir mi ?
Sadece aşırı göz yorgunluğuna baş ağrılarına ve göz kuruluğuna sebeb olur ve birkaç ufak tefek şeylere.
Tabi yinede göz dinlendirilmeli aşırı yormamalıyız.
%50 görme kaybın olsa sen şuan telaştan panikten bura 1 harf yazamazsın okadar korkunç birşeyki bu arada bilimsel olarak telefon , kitap a filan yakın neslere çok bakmak göz derecesi filan yapmaz eğer öyle olsaydı yakını görme kusuru olanlar bu şekilde tedavi edilebilirdi göz derecesi genetik etkenlere ve çevresel etkenlere göre değişir ve miyop gözünün genel olarak büyük olmasından dolayı ışığın retinaya değilde daha önlere düşmesine sebebiyet verir telefon gözün kendisini büyütebilir mi hayır hepsi batıl inanç dostum göz öyle bir şeydir dünyada bundan daha önemli bir şey yoktur bende tek gözle çift gördüğüm için okadar panik oldumki hayattan soğuyup topladığın pc den bile zevk alamaz haldaken %50 kör olmak öyle bir psikolojik çökertme yaşatırdiki sana bu forum aklının ucuna bile gelmezdi ve pc filanda umrunda olmazdı hayattan soğur ben şahsen böyle bir şey yaşasam gelipte forum umrumda olmaz deprasyondan deliler gibi çıldırmana hayatı sorgulamana sebeb olur o büyük acından ne forum ne ailen ne de pc nede ders gelir aklına. Ora bura vurup çırpınırdın umarım trollsündür de sağlıklısındır umarım

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

Everstal

80+
Ya adamın yazdıklarını bi' okusana? Her çözüme bir bahanesi var. Zaten en sonlarda iyice saçmaladı. Yok okula gitmiyorum, yok ev güvenlikli 8 metre duvar var, 5 tane şifre var, yok uyku ilacı verip götürdüler beni. Saçmalıktan ibaret.
Arkadaş şurada yaşıyor herhalde:
1.jpg

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular