DeadPix
80+ Bronze
Dahası
masumlukla alakası yok bence hem troll olsa da benım zararıma bır sey de yok yardımıcı olmak ıstıyorum sadece kocaelide oturuyorum yakınsa eger muhakkak bır seyler yaparımKanka sen çok masumsun.
Öyle mi lna. Diğer sayfaları okumadım.troll konu troll.
Sadece aşırı göz yorgunluğuna baş ağrılarına ve göz kuruluğuna sebeb olur ve birkaç ufak tefek şeylere.Aylardır araştırma yaparım göz hakkında çünkü benimde bir kaç hafif sorunum var oyuzden ne varsa araştırmıştım ,gözü çok kullanmak körlüğe asla ve asla sebeb olamaz retinana doğrudan zarar vermesi mümkün değil başka birşeyden dolayı olmuş olabilir mi ?
lan ya dogruysa ? zaten aılesı vurmus bır de sız yapmayın arkadaslar
Öyle.Öyle mi lna. Diğer sayfaları okumadım.
Hocam okumayın net trollÖyle mi lna. Diğer sayfaları okumadım.
bu konuyu açan senin multi hesabın mı yoksa? bizi trollemek için mi açmıştın?ben konunun basından sonuna buradayım zaten
Arkadaş şurada yaşıyor herhalde:Ya adamın yazdıklarını bi' okusana? Her çözüme bir bahanesi var. Zaten en sonlarda iyice saçmaladı. Yok okula gitmiyorum, yok ev güvenlikli 8 metre duvar var, 5 tane şifre var, yok uyku ilacı verip götürdüler beni. Saçmalıktan ibaret.
Ya tamam da adam lise kazanmış ama hoca gelip anlatıyormuş bunun doğrulu payı 0lan ya dogruysa ? zaten aılesı vurmus bır de sız yapmayın arkadaslar
Konunun troll olduğu kanaatindeyim arkadaş az önce beni araba ile kaçırdılar 20 güvenlik polisi koydular kapıya gibi bir cümle söyledi.Geçmiş olsun. Günde 18 saat nedir ya? Allah sabır versin. Bir psikoloğa başvurmanız daha iyi olacaktır.
Ya troll olduğunu daha ne kadar kabul etmeyeceksin? Yazdıklarının gerçekçiliğine baksana. Sence çocuğu eve hapseden, uyku ilacı verip şehir dışına götüren bir aile çocuğuna telefon verir mi?lan ya dogruysa ? zaten aılesı vurmus bır de sız yapmayın arkadaslar