Neler Yeni

Aile baskısiyla %50 körlük gecirmek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Umut0526

80+ Silver
Ailem cok baski yapiyordum gunde 18 saat ders calisiyordum basimdan ayrilmiyolardi gecen gozum agriyodu doktor %50 korluk geciriyorsun dedi bu yaziyida zorla yaziyorum yazim hatalari icin k.b daha 14 yasindayim daha benden ne istedilerse yaptim soz verdiler okulda ilk 3 e gir sana soz bilgisayar alicaklardi okul birincisi oldum lgs den 493 puan aldim cok iyi lise kazanmistim simdi ise napacaksin bilgisayari dediler hic arkadasim olmadi bende size danismak istedim okudugun icin tesekurler
allah sabır versin sen robot musun ya

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Ya hocam böyle bir şey gerçek olsa zaten hepimiz burda seferber olup yardım etmeye çalışırız
Siz hangi evin kapısının 5 şifreli , 8 metre duvarlı olduğunu gördünüz. Babası mit müsteşarı herhalde
Yok uyku hapıyla falan filan
Saçmalıktan ibaret
kanka benım dayımın evı oyle ıste sıtede oturuyor full + full korumalı kendı asker uzman cavus cengız topel de kocaelı gır bak netten

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya hocam böyle bir şey gerçek olsa zaten hepimiz burda seferber olup yardım etmeye çalışırız
Siz hangi evin kapısının 5 şifreli , 8 metre duvarlı olduğunu gördünüz. Babası mit müsteşarı herhalde
Yok uyku hapıyla falan filan
Saçmalıktan ibaret
Ama adam zengin olacak. Bu senaryoyu film yapsalar aboo, ne para be.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ailem cok baski yapiyordum gunde 18 saat ders calisiyordum basimdan ayrilmiyolardi gecen gozum agriyodu doktor %50 korluk geciriyorsun dedi bu yaziyida zorla yaziyorum yazim hatalari icin k.b daha 14 yasindayim daha benden ne istedilerse yaptim soz verdiler okulda ilk 3 e gir sana soz bilgisayar alicaklardi okul birincisi oldum lgs den 493 puan aldim cok iyi lise kazanmistim simdi ise napacaksin bilgisayari dediler hic arkadasim olmadi bende size danismak istedim okudugun icin tesekurler
18 saat ne aga yarış atımısın sen ben 493 alsam off

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ya troll olduğunu daha ne kadar kabul etmeyeceksin? Yazdıklarının gerçekçiliğine baksana. Sence çocuğu eve hapseden, uyku ilacı verip şehir dışına götüren bir aile çocuğuna telefon verir mi?
Yalan zaten % 50 kör etmesi mümkün değil çok göz kullanımı nasıl retinaya zarar versin ki

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Günde 18 saat hikayesi yalan zaten kimse okadar çalışamaz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR