Neler Yeni

Aile hekimleri yeniden iş bırakıyor

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Fatih Öztütk

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Tekin Ayber
Dalga mı geçiyon, adam mı seçiyonuz ...

Herkes işinin başında, sırf muhalefet olsun deyu da ne olduğu bilinen bir sendikanın borazanlığına, dolduruşuna hiç bir hekim zaten katılmaz. Güvenilir hiç bir bağlantı yok, hiç bir hekim de böyle bir eylem yapmaz. Muhalefetin iktidara algı operasyonu.

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Fatih Öztütk
Dalga mı geçiyon, adam mı seçiyonuz ...

Herkes işinin başında, sırf muhalefet olsun deyu da ne olduğu bilinen bir sendikanın borazanlığına, dolduruşuna hiç bir hekim zaten katılmaz. Güvenilir hiç bir bağlantı yok, hiç bir hekim de böyle bir eylem yapmaz. Muhalefetin iktidara algı operasyonu.
Kardeşim benim maranda mutluluklar

Kontfire

80+ Silver
Türk doktorları ülkeden kaçırdığımız zaman anlayacaksınız bazı şeyleri.

Aile hekimleri kazandıkları para ile Sağlık ocağının kirasını faturalarını, temizlik malzemelerini ve ebe-hemşire çalışan maaşlarını ödüyorlar. Kapılarında hasta adı yazan monitörü satın alıp
, kablolarını çektirme olayına kadar kendi ceplerinden karşılıyorlar devletten herhangi bir ödenek yok . ( sedye masa sandalye vb antibakteriyel jele kadar)

Aile hekimleri sağlık sisteminde ki esnaf gibidir. Kira fatura vergi her şeyi öderler.

Bilmeden yorum yaptıysanız şimdi bunları öğrenmiş oldunuz.

Zaten biliyorsanız, bu sizin karakter meseleniz artık.

Son düzenleme:

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Fatih Öztütk

Aile hekimleri kazandıkları para ile Sağlık ocağının kirasını faturalarını, temizlik malzemelerini ve ebe-hemşire çalışan maaşlarını ödüyorlar. Kapılarında hasta adı yazan monitörü satın alıp
, kablolarını çektirme olayına kadar kendi ceplerinden karşılıyorlar devletten herhangi bir ödenek yok .

Aile hekimleri sağlık sisteminde ki esnaf gibidir. Kira fatura vergi her şeyi öderler.

Şukürler olsun konuyu anlayan biri var

Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Yuzarsef

, kablolarını çektirme olayına kadar kendi ceplerinden karşılıyorlar devletten herhangi bir ödenek yok . ( sedye masa sandalye vb antibakteriyel jele kadar)

Zaten biliyorsanız, bu sizin karakter meseleniz artık.
Sanki her ay alınıyor kafaya bak. Başarısız olursanız maaşınız azalır denildiğinde ağlayanlar işlerini yapmayan atm memurlarıdır. Ve yaptıkları her iş bırakma eyleminde o ayın maaşı kesilmelidir. Doktorlar giderse gitsin sanki adam yerine koyuyor aile hekimleri insanları. Kendilerini düşünmekten başka bir işe yaramıyorlar %99'u böyle çalışıyor %1 içinde devlete bu külfet aşırı fazla. İktidarı falan geçtim muhalefette gelse aynısını yapmalı boş yere para alıyorlar. Yok okul okumuşlar falan bilmem ne deniyor onda da sanki para veriliyor dünya da bir cins biz varız beleşe tıp okutuyoruz adamlara ki bunlar da tıbbın ayıbı olan kesim. Hiç bir şey yapma 100K maaş al ondan sonra laga luga yap ceplerinde yeşil pasaport kafalarına göre çalışma hakkı molaların bolluğu yaz kış kendi odanda konfor alanında devletten sosyal güvence resmi tatillerde ve dini tatillerde tam tatil yapma hakkı ve daha neler neler. Yok kira fatura vs. ödüyorlar 1 bina da 20 tane hekim çalışıyor 100.000TLx20=2.000.000TL ediyor bu 20 kişi hiç bir iş yapmayıp 2 aylık maaşını bankaya koysa oranın tüm giderlerini beleşe getirirler üstüne kalan paraylada bulundukları binayı kafalarına göre güzelleştirirler. Esnaf gibilerse de çalıştığı kadarını kazansın onlarda bu kadar basit esnaf gibi davranıp devlet hastahanesinde ki doktor ile aynı maaşı almak nerenin esfanlığı??? Ebe-Hemşire maaşı demişsin onlarda %98 eşleri oluyor veya tanıdıkları ve onlarında ayrı sosyal hakları oluyor o kadar hakları varken caz yapmayacaklar.

Benim arkadaşım suriye'de görev yaparken neredeydiniz derler adama. O orada vatanını savunuyor p**/y*g ile çatışıyor alo aga benim paraya ihtiyacım var veya maaşım az demiyordu. 40-50 liraya tavdı o adam ve ortaya canını koyuyordu. Dönüp geldiğinde sıcak yemeyi geçtim bir bardak su içmeye takati olmuyordu. Sen kalkmışsın minimum 90K alan odasından çıkmayan gelenlere üstten bakan her türlü sosyal hakkı bulunan en ufak durumda protesto yapan gelen hastalara bir ilaç yazması gerekirken onu bunu bahane edip hastahaneye gönderen şeyleri savunuyorsun. Yazık sana kesin ya doktorsun ya da bu işten çıkarın var vatan evladı ter*ristler ile çatışırken aldığı maaşa ses çıkarmıyor gazi olduğu zaman yüzüne bakılmayacağını biliyor ses çıkarmıyor ama böylelerini rahat iş yapan sözde doktor olacak aile hekimlerini savunuyorsun yazık.

The Semih

80+ Gold
Tek yaptıkları şey ilaç yazmak, bende gide gide ezberledim ilaçları doktor söylemeden ben diyorum şunu ver, reçete aracı oldu hekimler artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,112
Üyeler
162,911
Son üye
Thegonzales
Top Bottom