ben almadım mouse polosmart dandirik bişeyİyi yapıyorlar. Paranı aynı şeye harcama bence. Esporcu veya oyunu çok ciddi oynamıyorsan mouse mousedur. (aşşşşşşırı kötü mouselardan bahsetmiyorum normal mouse) aldığın mouseun modeli markası ne?
Biz çocukken dandik mousela oynuyorduk bir şey olmuyordu. Valla bak çok önemli değil takma kafana.ben almadım mouse polosmart dandirik bişey
Mesaj otomatik birleştirildi:
en azından bi logitech g102 olsun yani razer minideatheader v2 mini vardı int cafede harika mousetu ama 2k fiyatı
yaw kral hiç olmuyor int cafede 35 evde 15 vuruyomBiz çocukken dandik mousela oynuyorduk bir şey olmuyordu. Valla bak çok önemli değil takma kafa
Biz çocukken dandik mousela oynuyorduk bir şey olmuyordu. Valla bak çok önemli değil takma kafana.
Mouseun altındaki kaucuklari sök algılamaz yüksek ihtimalle. Razer deathatter yeterli olacaktırArkadaşlar abim 2 hafta önce bi mouse aldı ama kotu bir mouse ben yenisi almak istiyorum ama bu mouse yeni diye izin vermilirmiyor napabilirim ?
yaw param olsada izin yokkendi paranı kazan
xotran alcaktım ama bana sormadan almıslarPerformax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comŞunlardan birini aldırabiliyorsan aldır geç 2k mouse boşSteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 798,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yani burada bir tık ailen haklı.Arkadaşlar abim 2 hafta önce bi mouse aldı ama kotu bir mouse ben yenisi almak istiyorum ama bu mouse yeni diye izin vermilirmiyor napabilirim ?
Harbi en kotu klavye en kotu mouse ile bimdeki 5tllik kablolu kulak ici kulaklikla oynuyodukBiz çocukken dandik mousela oynuyorduk bir şey olmuyordu. Valla bak çok önemli değil takma kafana.