Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Kaynak ?Biliyorum kanki varmı?
Kaynak ?Biliyorum kanki varmı?
Psikiyatrik tedaviyi bırakman iyi değil.Silme işlemi moderatörler harici yapılamaz, moderatörlerde kafasına göre silemez, kurallara aykırı olması lazım. Utanılacak birşeyde yok ayrıca.
Vardı 2-3 tane bıraktım.
Umudu kestim, ne geçtiği var ne katkısı var.Psikiyatrik tedaviyi bırakman iyi değil.
her şeyKaynak ?
Belki de tedavi yanlıştır.Umudu kestim, ne geçtiği var ne katkısı var.
Ruhsal hastalıkların ve sorunların tedavisi zaten hep sorunludur, kime göre neye göre tedavi...Belki de tedavi yanlıştır.
BDT yi bir araştır.Ruhsal hastalıkların ve sorunların tedavisi zaten hep sorunludur, kime göre neye göre tedavi...
Araştırayım.BDT yi bir araştır.
Bilemezsin işte dostum bilemezsin. Bu bir inanç meselesi. Sen hala inandığın bir şeyi biliyorum diyorsan ne diyeyim ve 'biliyorum kanki varmı?' nedir, sana düzgünce soruyorum.Bak hala dediğimin tersini yapıyor sonra bir şey desem dahada kudurup islama saldıracaksın İslamın kurallarına hiç baktınmı? Sadece ibadet sana zor geldiği için böyle yapıyorsun diğer kurallarada bir bak insanlara güler yüzlü ol yalan söyleme gıybet yapma kıskançlık yapma iyilik et... Bunları uyguladığında Toplum olarak kötü olan bir şey varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biliyorum kanki varmı?
İnanıyorum(Başta İnanıyorum desem haha bilmiyor bile anca inanıyorsun diyeceğini düşündüğüm için öyle dedim)Bilemezsin işte dostum bilemezsin. Bu bir inanç meselesi. Sen hala inandığın bir şeyi biliyorum diyorsan ne diyeyim ve 'biliyorum kanki varmı?' nedir, sana düzgünce soruyorum.
İslamdan rahatsız oluyorsan dedenin yanına Yunanistan'a git. Biz Arabistan'a gider haccımızı yapar geri döneriz kafanı yormaDinini git arabistan da yaymaya çalış, burada kimse saçma sapan müslüman postları görmek istemiyor