Aile sadece toplumun verdiği bir isim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
44
Aile dediğin şey insanları gruplara ayirmak için kullanılan bir isim anne baba diyorsun çünkü onlarda öyle öğrettiler onlarada onun ailesi hiç ailenilze adiyla hitap ettiniz mi? Saygısızlık olarak görülür çünkü alışık değiller aslında gerçek anne babamiz adem ve havva ise anne ve babamız abi abla rolünü oynuyor ama biz onlara anne diye hitap ediyoruz buda ilk anne baba yi ebeveyn olarak görmemek ilk peygamberleri reddetmek oluyor bana göre böyle kırıcı olmadan yorum yapınız zorbalar

Ya kardeşim Türkçe öğrenmek, Türkçe kurallarına göre yazılar yazmak bu kadar zor mu ya? Yani bunu başaran bizler ödül falan mı almalıyız? Cidden anlayamıyorum!

Ayrıca dediğin mantıksız, Adem ile Havva'ya ağabey abla falan mı demek istiyorsun? Anne ve baban, ağabey abla rolünü üstlendiğini düşünüyorsan ensest ilişkiye yatkın birisin.

Ya adam akıllı Türkçe öğren, ya da git bir akıl hastanesine yat.

jetonu kim attı?
Ne demek istiyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya kardeşim Türkçe öğrenmek, Türkçe kurallarına göre yazılar yazmak bu kadar zor mu ya? Yani bunu başaran bizler ödül falan mı almalıyız? Cidden anlayamıyorum!

Ayrıca dediğin mantıksız, Adem ile Havva'ya ağabey abla falan mı demek istiyorsun? Anne ve baban, ağabey abla rolünü üstlendiğini düşünüyorsan ensest ilişkiye yatkın birisin.

Yav olm Türkçe öğretmeni oldun sende ufacık şeye mi takıldın

Ne demek istiyorsun

Yav olm'mu?

Ulan dediğin anlaşılmıyor ki? Türkçe öğretmeni olmakla alakası yok!

Hayır demek istediğim eğer gerçek anne ve babamız adem ve havva ise anne baba dediklerimiz abi ablamiz olmuyor mu çünkü herkes adem ve havva dan geldi deniliyor

Ne demek istiyorsun

Ağız alışkanlığı

EVRİM
DOĞAL SEÇİLİM
İÇ GÜDÜ

Hayır demek istediğim eğer gerçek anne ve babamız adem ve havva ise anne baba dediklerimiz abi ablamiz olmuyor mu çünkü herkes adem ve havva dan geldi deniliyor

Ağız alışkanlığı

Ulan sen büyük büyük babana ağabey mi diyorsun? Aynı şeyin laciverti. Raporla da şu konuyu silsinler, daha da rezil olma.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,662
Üyeler
186,514
Son üye
zntxr
Geri