Ailem bana destek olmuyor?

BALANCE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
687
Konu başlığında da belirtildiği üzere ailem bana destek olmuyor. Sadece bana manevi destek olmalarını istiyorum. Fakat onuda yapmıyorlar. Konuşmanın içine bilgisayar konusu açıldımı bi yüz buruşturmalar bi edebiyatlar. -kaç yaşına geldin hayla daha oyun mu oynucaksın... gibi kelimeler felan vb... Fakat ben bunlardan para istemiyorum. Sadece bana manevi destek olmalarını istiyorum oda yok. Bunları bu huylarından nasıl vazgeçirebiliriz. ?

çağımız gereği herşeyin teknoloji olduğunu onlara göstermeli ve somut olarak kanıtlamalısın

21 yaşına geldim bana da her allahın günü diyorlar kaç yaşındasın daha oyun bilgisayarı aldın ne zaman büyüyeceksin :LOL:

E spor yayınlarını izlet adamların kazandıkları paraları göster ülkeler için yarışan oyuncuları göster daha da olmuyorsa olamaz artık.

Konu başlığında da belirtildiği üzere ailem bana destek olmuyor. Sadece bana manevi destek olmalarını istiyorum. Fakat onuda yapmıyorlar. Konuşmanın içine bilgisayar konusu açıldımı bi yüz buruşturmalar bi edebiyatlar. -kaç yaşına geldin hayla daha oyun mu oynucaksın... gibi kelimeler felan vb... Fakat ben bunlardan para istemiyorum. Sadece bana manevi destek olmalarını istiyorum oda yok. Bunları bu huylarından nasıl vazgeçirebiliriz. ?
Bence oyunun yaşı yoktur bizimkiler Dr oyunu cocklari avutmak için zamanları gecirmelri için bir şey olarak görüyorlar ama genede ben de manevi destek bekliyorum onlardan ama yok :)

21 yaşına geldim bana da her allahın günü diyorlar kaç yaşındasın daha oyun bilgisayarı aldın ne zaman büyüyeceksin :LOL:
Aşırı mantıksız ya ha 21 olmuşsun ha 30 olmuşsun ne var bunda yaş olarak analmiyorm aileleri benimki de aynı her an gözleri önünde olmamai istiyorlar

Ya bişey yazıcaktım olmuyor forum gereği kankam. Aileyi takma derim sen kendine bak :D Onların herşeyde onay vermelerini yada destek olmalarını beklersen kafan arkada kalır ve ilerleyemezsin . Hayat senin onların değil ve yeni düzen kurulan bir dünyada yaşıyoruz o yüzden aileyi tınlama pişman olursun :D

Yaşın kaç bilmiyorum ama benden sana küçük bir tavsiye olsun. Eğer ailen bir konuda en başında yanında değillerse sonrasında da yanında olmuyorlar. Bu onlar için bir ibadet gibi sanki. Sabır taşı kırılır o inat kırılmaz. Allah yardımcın olsun umarım ilerde birbirini her anlamda destekleyen güzel bir aileye sahip olursun.

Yaşın kaç bilmiyorum ama benden sana küçük bir tavsiye olsun. Eğer ailen bir konuda en başında yanında değillerse sonrasında da yanında olmuyorlar. Bu onlar için bir ibadet gibi sanki. Sabır taşı kırılır o inat kırılmaz. Allah yardımcın olsun umarım ilerde birbirini her anlamda destekleyen güzel bir aileye sahip olursun.
Aile mı değişecek ?

Mesela ben kendimden örnek vereyim. Umursamamaya karar verdim. Zor oldu çok düştük ama elimizi tutanlar da oldu bir şekilde. Çok basit bir konu bile olsa bazı insanlar cidden hep yanınızda oluyor illa ki sizin de çevrenizde vardır o insanlarla birlikte hareket etmeye çalışın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,180
Üyeler
187,790
Son üye
Kojin
Geri