Ailem Benim üzerime banka kartı açabilirmi?

sein.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
149
16 yaşındayım gençlerin kullanabileceği ininal , tosla gibi kartlar çok kullanışsız ve bir kaç uygulama getiriyorlar gibi görünüyor faaliyetlerini durdurdular ailemin rızası ile benim adıma benim numarama kayıtlı banka kartı açtırabiliyormuyuz

açarsın, ama sadece tanımlı ibanlara falan para gönderebiliyorsun çok kullanışlı değil.

açarsın, ama sadece tanımlı ibanlara falan para gönderebiliyorsun çok kullanışlı değil.
İban için falan değil internet üzerinden alışveriş yapmak için kullanacağım sadece daha oncedende para transferini kullanmisligim yok

Sanal kart oluşturup limit tanımlayabilirler. En basiti bu olur.

banka şubesine ebeveynin ile gidip hesap açabilirsin is bankasında ilk imza diye geciyor diğer bankalardaki adlarini bilmiyorum sadece int alışverişi icin kullanicaksan işini görür

16 yaşındayım gençlerin kullanabileceği ininal , tosla gibi kartlar çok kullanışsız ve bir kaç uygulama getiriyorlar gibi görünüyor faaliyetlerini durdurdular ailemin rızası ile benim adıma benim numarama kayıtlı banka kartı açtırabiliyormuyuz
papara innal var

Sanal kart oluşturup limit tanımlayabilirler. En basiti bu olur.
Yok hocam ya o biraz uğraştırır ne zaman ne alcagim belli olmuyor sürekli sürekli sms gidicek dogrulama kodu isticek onla ugrasilmaz bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

banka şubesine ebeveynin ile gidip hesap açabilirsin is bankasında ilk imza diye geciyor diğer bankalardaki adlarini bilmiyorum sadece int alışverişi icin kullanicaksan işini görür
Her bankada varmıdır? Ailem akbank kullaniyor

papara innal var
dostum zaten onlar kullanışsız dedim o yuzden konuyu açtım

Yok hocam ya o biraz uğraştırır ne zaman ne alcagim belli olmuyor sürekli sürekli sms gidicek dogrulama kodu isticek onla ugrasilmaz bence

Her bankada varmıdır? Ailem akbank kullaniyor

dostum zaten onlar kullanışsız dedim o yuzden konuyu açtım
o konuda bilgim yok internette baktim pek ulaşamadım ama siz yinede yarın bir sorun olmadı iş bankası da kötü değil devletin bankası ne de olsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,284
Üyeler
187,176
Son üye
Wolfwhite2
Geri