Neler Yeni

Ailem KK'ya oy verirsem hakkını helal etmeyeceğini söylüyor

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Şimdi ailen dese içki iç yoksa hakkımızı helal etmiyoruz içecek misin?

Tabii ki hayır.

Bu durumu da öyle düşünün. Siz ülkenin ne durumda olduğunun bilincine varıp hükümetin değişmesi gerektiğinin farkına varmışsınız. Ancak aileniz farkına varmıyor. Bu durumda aileniz böyle boş bir durum için sizin düşünce özgürlüğünüzü kısıtlamakla tehdit ediyor. Onları takmayın. Böyle bir olay için hak ile tehdit edilmemeli. Aileniz hatalı durumda.

İçinizden ne geliyorsa onu yapın.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Birde biz arkadaşlarla anlaştık AKP partisine oy verecek olan aile bireylerini bir kaç yöntem ile ya eve kitleyeceğiz ya da uyku ilacı vesaire ne olursa olsun kesin yapacağız 😂

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eren Pestil
Ben kk ya oy vereceğimi söyleyince komünist ilan edildim evde :D

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Bu seçimde ilk oyumu kullanacağım. Fakat ailem Erdoğan'ın da hataları var ama başka doğru düzgün biri yok kafasında. KK'ya oy verirsem haklarını helal etmeyeceklerini söylüyorlar.
Onları da fikirlerinden vazgeçirttiremiyorum onu geçtim bi de hakla tehdit ediyorlar :D
Bana da benzer şeyler söyleniyor. Çevremdeki (Fanatik AKP'li) kişiler muhalefetteki herkese; terörist, fetöcü, PKK'lı, dinsiz gözüyle baktığı için oturup bir şey tartışılamıyor.
En iyisi kimseyle siyaset konuşmamak. Ailen yanında RTE şöyle iyi böyle iyi diyorsa aynen deyip geçmek. Kime oy vereceksin derlerse RTE dersin geçiştirirsin. Sonuçta kabinde kimse seninle gelmiyor, istediğin kişiye oy verebilirsin.
Dersen ki sen bunu başarabiliyor musun, hayır. Yanlış gördüklerimi illaki söylemek istiyorum ve söylüyorum. Böyle olunca genelde tartışıyoruz. Ama tavsiye etmiyorum, siyaset yüzünden kimseyle kötü olmaya gerek yok.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Birde biz arkadaşlarla anlaştık AKP partisine oy verecek olan aile bireylerini bir kaç yöntem ile ya eve kitleyeceğiz ya da uyku ilacı vesaire ne olursa olsun kesin yapacağız 😂
Reis kapı kilitlemek tehliikeli ama uyku ilacını deneyek sence nasıl yapak bi kahve yada çay falan yap sevinirler miss gibi içerler ama yine de olmaz be aga adamlar ayakta uyuyor dedik ayakta uyurken basarlar .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da benzer şeyler söyleniyor. Çevremdeki (Fanatik AKP'li) kişiler muhalefetteki herkese; terörist, fetöcü, PKK'lı, dinsiz gözüyle baktığı için oturup bir şey tartışılamıyor.
En iyisi kimseyle siyaset konuşmamak. Ailen yanında RTE şöyle iyi böyle iyi diyorsa aynen deyip geçmek. Kime oy vereceksin derlerse RTE dersin geçiştirirsin. Sonuçta kabinde kimse seninle gelmiyor, istediğin kişiye oy verebilirsin.
Dersen ki sen bunu başarabiliyor musun, hayır. Yanlış gördüklerimi illaki söylemek istiyorum ve söylüyorum. Böyle olunca genelde tartışıyoruz. Ama tavsiye etmiyorum, siyaset yüzünden kimseyle kötü olmaya gerek yok.
Çok doğru kardeşim babam/babaannemin yanında bayaa tayyipçi gibi dediklerine hıhı aa bunu da mı yaptı falan diye tepki veriyom yoksa gerçekten cahiller tutamam kendimi...

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
1
Ben de başaramıyorum işte. Hem pahalılıktan ondan bundan şikayetçiler ama yine de toz konduramıyorlar. Aile de olsa cahillik beni delirtiyor.

arturo

80+ Silver
Ben de başaramıyorum işte. Hem pahalılıktan ondan bundan şikayetçiler ama yine de toz konduramıyorlar. Aile de olsa cahillik beni delirtiyor.
Hocam haklarını helal etmeme gibi bir durum söz konusu değil sizi kötü yola sevk ediyorlarsa orda hakları yoktur.

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Böyle gerekli konular açmasanız mı beyler?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Böyle bir durumda bu lafların hükmü olmadığı diyanetin sitesinde yazıyor okuyabilirsin

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Konu vatansa gerisi teferruattır.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Annen ben ve diğer milyonlarca insanın kendisine hakkını helal ettiğini falan sanıyor herhalde böyle mahluklara haram zıkkım olsun sende oyunu kime istiyorsan ona ver abdest namaz bilmeyenler dini insanları tehdit etmek için kullanıyor ağzımı bozmamak için zor tutuyorum kendimi

Top Bottom