Neler Yeni

Ailem KK'ya oy verirsem hakkını helal etmeyeceğini söylüyor

ateistim zaten de helal etmezse sayılmaz
Screenshot_20230506-184032.png

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Ben de başaramıyorum işte. Hem pahalılıktan ondan bundan şikayetçiler ama yine de toz konduramıyorlar. Aile de olsa cahillik beni delirtiyor.
Aynı şekilde maalesef...

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
1
Annen ben ve diğer milyonlarca insanın kendisine hakkını helal ettiğini falan sanıyor herhalde böyle mahluklara haram zıkkım olsun sende oyunu kime istiyorsan ona ver abdest namaz bilmeyenler dini insanları tehdit etmek için kullanıyor ağzımı bozmamak için zor tutuyorum kendimi
Mahluk falan hayırdır önce ağzını toplasana sen bir? Düşünceleri yanlış olabilir seninkine uymayabilir ama adam gibi konuşacaksın benim annem babam olması önemli değil kimin olursa olsun.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mahluk falan hayırdır önce ağzını toplasana sen bir? Düşünceleri yanlış olabilir seninkine uymayabilir ama adam gibi konuşacaksın benim annem babam olması önemli değil kimin olursa olsun.
Primat demeyerek mahluk kelimesine hakaret ettiğimi düşünürken şu yanıtın gelmesi güldürdü :D

Senin kaçıncı dereceden hangi akraban olduğu beni ilgilendirmiyor potansiyel bir AKP seçmeni ve zavallıca çırpınışını görüyorum sadece

Son düzenleme:

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
1
Primat demeyerek mahluk kelimesine hakaret ettiğimi düşünürken şu yanıtın gelmesi güldürdü :D

Senin kaçıncı dereceden hangi akraban olduğu beni ilgilendirmiyor potansiyel bir AKP seçmeni ve zavallıca çırpınışını görüyorum sadece
Karşıt her düşünceye sövmek, hakaret etmek sağlıklı bir insanın yapacağı hareket değil. Senin de çocukluğuna veriyorum, büyüyünce geçer canısı.
Dediğimi anlayamamışsın ayrıca benim akrabam değil başkasının akrabası da olsa tanımadığın insanlar hakkında düzgün konuşacaksın. İster A partisi seçmeni olsun ister B partisi seçmeni olsun senin ne haddine la?

Junaiun

80+ Bronze
garip bir kafa yapısı kimse insanın elinde olan seçme hakkını elinden alamaz yanlıştır ben olsam takmazdım he verdim der geçerdim
Oy yüzünden hakkımı helal etmem diye bir dayatma tehdit elbet yapılmamalı.

Yalan da söyleyemez.
O yüzden Reis diyorum.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Karşıt her düşünceye sövmek, hakaret etmek sağlıklı bir insanın yapacağı hareket değil. Senin de çocukluğuna veriyorum, büyüyünce geçer canısı.
Dediğimi anlayamamışsın ayrıca benim akrabam değil başkasının akrabası da olsa tanımadığın insanlar hakkında düzgün konuşacaksın. İster A partisi seçmeni olsun ister B partisi seçmeni olsun senin ne haddine la?
Çocukluk yapan saçmalayan annen mi bunları duyacağını bile bile konu açan sen mi yoksa milletin iliğini sömüren yönetime ve destekçilerine gerekli tavrı sergilediği için ben mi?

Saygı hak eden insana gösterilir bağnazlığa ve yobazlığa zerre saygım yok

Son düzenleme:

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,660
İsim
Oğuz
Sen de onlara aynısını de

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,509
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
KK seçilse bile ülke kaldığı yerden devam edicektir. Seçim için söylenen yalanlara inanıyorsanız kendinizi sorgulayın biraz.
Oy ile birşeyler değiştirilebilseydi seçimler dünya üzerinde yasaklanırdı.

Şöyle söyliyim. Amerikayı bile başkan seçmekle değiştirmek mümkün değil.

Sadece ülkeyi yöneten kişi senaryoyu değiştirmek istiyorsa başkanı değiştiriyor. Yeni başkan üzerinden yeni senaryoya devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,240
Üyeler
165,150
Son üye
S4lamanca
Top Bottom