Mantıklı Kanks Aferim
80+ Bronze
ateistim zaten de helal etmezse sayılmaz
Aynı şekilde maalesef...Ben de başaramıyorum işte. Hem pahalılıktan ondan bundan şikayetçiler ama yine de toz konduramıyorlar. Aile de olsa cahillik beni delirtiyor.
Mahluk falan hayırdır önce ağzını toplasana sen bir? Düşünceleri yanlış olabilir seninkine uymayabilir ama adam gibi konuşacaksın benim annem babam olması önemli değil kimin olursa olsun.Annen ben ve diğer milyonlarca insanın kendisine hakkını helal ettiğini falan sanıyor herhalde böyle mahluklara haram zıkkım olsun sende oyunu kime istiyorsan ona ver abdest namaz bilmeyenler dini insanları tehdit etmek için kullanıyor ağzımı bozmamak için zor tutuyorum kendimi
Primat demeyerek mahluk kelimesine hakaret ettiğimi düşünürken şu yanıtın gelmesi güldürdüMahluk falan hayırdır önce ağzını toplasana sen bir? Düşünceleri yanlış olabilir seninkine uymayabilir ama adam gibi konuşacaksın benim annem babam olması önemli değil kimin olursa olsun.
Karşıt her düşünceye sövmek, hakaret etmek sağlıklı bir insanın yapacağı hareket değil. Senin de çocukluğuna veriyorum, büyüyünce geçer canısı.Primat demeyerek mahluk kelimesine hakaret ettiğimi düşünürken şu yanıtın gelmesi güldürdü
Senin kaçıncı dereceden hangi akraban olduğu beni ilgilendirmiyor potansiyel bir AKP seçmeni ve zavallıca çırpınışını görüyorum sadece
garip bir kafa yapısı kimse insanın elinde olan seçme hakkını elinden alamaz yanlıştır ben olsam takmazdım he verdim der geçerdimKK için aileyi karşına almaya değmez.
Reis'e oy ver sorun ortadan kalksın.
Oy yüzünden hakkımı helal etmem diye bir dayatma tehdit elbet yapılmamalı.garip bir kafa yapısı kimse insanın elinde olan seçme hakkını elinden alamaz yanlıştır ben olsam takmazdım he verdim der geçerdim
Çocukluk yapan saçmalayan annen mi bunları duyacağını bile bile konu açan sen mi yoksa milletin iliğini sömüren yönetime ve destekçilerine gerekli tavrı sergilediği için ben mi?Karşıt her düşünceye sövmek, hakaret etmek sağlıklı bir insanın yapacağı hareket değil. Senin de çocukluğuna veriyorum, büyüyünce geçer canısı.
Dediğimi anlayamamışsın ayrıca benim akrabam değil başkasının akrabası da olsa tanımadığın insanlar hakkında düzgün konuşacaksın. İster A partisi seçmeni olsun ister B partisi seçmeni olsun senin ne haddine la?
konu sahibinin isteği ne ise onu seçmekte serbest kimse zorlayamaz HÜR İRADE VAROy yüzünden hakkımı helal etmem diye bir dayatma tehdit elbet yapılmamalı.
Yalan da söyleyemez.
O yüzden Reis diyorum.
Yoldaş TheShazZ Kominterne hoşgeldin fjfnfnjfBen kk ya oy vereceğimi söyleyince komünist ilan edildim evde