Ailem memur olmam icin zorluyor

memurluk aslında iyi ya maaşı olsun 4c sigorta ile erken emekli fln olursun rahat iş emekli olunca parasıda güzel ama ne olacağına bağlı proje ile ilgileniyorsanda sana kalmış ailen memur olsun kurtulsun diyor hepsi öyle
Hocam memuriyet garanti degil tabi o var. Ben calismaya baslayinca 1 yil boyunca aktif calisicam ve evden disari cikmayacagim. Cünku ailemde dersine calis baska isin olmasin gozunde bakiyorlar. Yani zaten sosyal cevrem hicbirseyim yok. Spora vb. Gitmeme izin vermiyorlar hicbirseye sadece ders yani o yuzden kafamin bozulmamasi icin zorunlu olarak kendi kendime muhabbet ediyorum ileride ne olursa olsun. Hayatim boyunca sehir disina cikmadim arkadas ortamim olmadi hayatim discord'da gecti ciddi diyorum ( sesli konusma platformu) orada kiz ismi gorunce bile elim kolum kipir kipir oluyordu. Bir kiz yazili olarak bana gulucuk atmasi bile bana dopamin salgiliyor para kazanma hirsi yuzunden bunlarin hepsi.
Şaka gibi adam 18 yaşına gelmiş ne olacağına ne yapacağına ailesi karar veriyor. Sakın öyle bir hataya düşme ileride çok pişman olursun.
Ailen sıkıntılı eğer anlattıkların doğruysa, git bir rehberlik hocasıyla görüş üniversite için, ailen çok baskı yaparsa da bir hekime (psikaytr veya psikologdan yardım iste) danış..
Bunlar belli belirsiz aralıklarla çıkan haberler. Alındığını kimse görmedi ama. :)
Oğluşum Sigortalı İş Bul Memur Ol Oğluşum Diyenleri Dinleme Ne Güzel Evden Çıkmadan Para Kazanıyorsun Al Soğuk Kolanı Çalış Klima Altında Kaç Tl Kazanıyorsun

Memurluk kadar mantıklı bir şey yok şu devirde. Girebiliyorsan gir.

Haklı bir zorlama memurluk var zorlamalarının ucunda sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Memurluk kadar mantıklı bir şey yok şu devirde. Girebiliyorsan gir.
Kesinlikle her açıdan muhteşem ve mantıklı, keşke girebilse her isteyen ama çok zor memur olabilmek maalesef.

Haklı bir zorlama memurluk var zorlamalarının ucunda sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle her açıdan muhteşem ve mantıklı, keşke girebilse her isteyen ama çok zor memur olabilmek maalesef.

Bir olabildin mi ama çalıp çırpmadığın sürece işin garanti. Göbeğimiz çatladı memur olalım derken...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,588
Üyeler
183,447
Son üye
Bekutan
Geri