Neler Yeni

Ailem sevgilimin olduğunu öğrendi : ( ne yapmalıyım ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Bende bilmiyorum neden kızdığını :( ama hiçte dinleyecek gibi durmuyor

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
(Öncelikle boş konu diyecekler yürüsün gitsin peşin peşin söylüyorum)

Dün gece felaket bir şekilde yazışmalarımızı, kızın fotoğraflarını falan gördüler : (
Onların bana olan güvenini boşa çıkardığım için bana çok kızdılar ama ben yüzlerine bile bakamadım bütün her şeyi silip ayrılmamı söylediler.
Ama ondan ayrılamam bunu yapamam, hem ona hem de kendime...

Ne ben bu güne kadar birini bu kadar sevdim ne de birisi beni gerçekten sevdi.
Aileme nasıl anlatacağımı da bilemiyorum bu yaşta ne aşkı falan dediler bana karşı güvenleri de kalmadı
Ayrılmak dışında ne yapabilirim nasıl anlatabilirim onlara bu durumu
Bakın bir anlık heves değil lütfen anlayın birini gerçekten sevdim aşık oldum evet bu yaşta evet herkese inat sevdim onu ama ailem bu duruma karşı,
Sizce ne yapmalıyım ? 😣 (ayrılmak hariç...)

@Emydn10
Hocam tam olarak aynı olay benim başıma gelse olacak senaryo gibi duruyor o yüzden sizlere belki yardımcı olabilirim.
Şimdi aileniz sizi her gördüğünde hafif bir burukluk olucak çünkü söylediğiniz üzere ''Onların bana olan güvenini boşa çıkardım'' dediğiniz için büyük ihtimalle sizin fikirlerinize ve duygularınıza saygı duymayacaklardır. Zaten 15 yaşındasınız , 15 yaş şahsen böyle olaylar için küçük bir yaş o yüzden sizi ciddiye almayacakları için ciddiyetinizi bir şekilde göstermeniz gerek. (Ama sizi kesinlikle ciddiye almayacakları için üzgünüm.)

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bende bilmiyorum neden kızdığını :( ama hiçte dinleyecek gibi durmuyor
Hocam fotoğraf dediğiniz normal fotoğraflarsa aileniz çok saçma iş yapmiş.
Benimde tam tersi, geçen teyzem sevgilin falan var mı diye sordu, sevgiliyo geç Whatsapp ' da son 4 aydır hiç yaşıtım kızla konuşmam yok abartmıyorum.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Tera

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yahu niye abarttı bu kadar. Ne hakkında konuşuyordunuz ki??

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Bir şey yapma o zaman.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Zamanında ailene ben birini seviyorum deseydin hiçbir şey olmazdı. Gizlediğin için sinirlenmişler galiba.

Gizli olarak görüşüp üstüne yakalarlarsa işlerin senin için daha kötüye gideceğini bilgilendireyim.

Bu arada lisedeki sevgililikler senin sınavlara hazırlığını düşürebilir. Ailen bunu da düşünüyor olabilir.

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
2 saat konuştu benle
Hayatım mahvoldu iyi olacağını sandığı şeyle kendini hırpaladı annem keşke anlayabilseydi.
Benim öyle sandığımı bu duyguların gerçek olmadığını söyledi daha da inanmazlar zaten bana Allah bilir dediğini yapar okulumu bile değiştirir.
:(
Şu hayatta çevremdekilere o kadar çok güven vermeme rağmen kimse inanmadı zaten bana bu saatten sonrada ister yaşamışım ister ölmüşüm ne onların ne de benim umrumda olmaz..
Hoşça Kalın.

06.02.2021
13:36

😣🔫

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
aga beee

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Büyük ihtimal ailen bu işler için yaşının erken olduğunu düşünüyor ve büyük ihtimal gelip geçici bir kaç aya unutur diyorlardır. Eğer gerçekten seviyorsan bu olayı ona söyleyip bir süre görüşmeyin (telefondan) , aynı okuldaysanız okullar açılınca yüzyüze görüşürsünüz eğer bir daha yakalarlarsa sizi durum daha kötü olabilir. (Kendi görüşüm,belkide öyle düşünmüyorlardır)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom