Neler Yeni

Ailem sevgilimin olduğunu öğrendi : ( ne yapmalıyım ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
(Öncelikle boş konu diyecekler yürüsün gitsin peşin peşin söylüyorum)

Dün gece felaket bir şekilde yazışmalarımızı, kızın fotoğraflarını falan gördüler : (
Onların bana olan güvenini boşa çıkardığım için bana çok kızdılar ama ben yüzlerine bile bakamadım bütün her şeyi silip ayrılmamı söylediler.
Ama ondan ayrılamam bunu yapamam, hem ona hem de kendime...

Ne ben bu güne kadar birini bu kadar sevdim ne de birisi beni gerçekten sevdi.
Aileme nasıl anlatacağımı da bilemiyorum bu yaşta ne aşkı falan dediler bana karşı güvenleri de kalmadı
Ayrılmak dışında ne yapabilirim nasıl anlatabilirim onlara bu durumu
Bakın bir anlık heves değil lütfen anlayın birini gerçekten sevdim aşık oldum evet bu yaşta evet herkese inat sevdim onu ama ailem bu duruma karşı,
Sizce ne yapmalıyım ? 😣 (ayrılmak hariç...)

@Emydn10
Knk adam gibi git konuş kabul etmezler ise gizlice yazışın yapacak tek şey bu kalıyor acaba neden kızdılar ?

• Beğen
Reaksiyonlar: LvdR

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Knk adam gibi git konuş kabul etmezler ise gizlice yazışın yapacak tek şey bu kalıyor acaba neden kızdılar ?
Konuşmaya çalıştım ama kendi bildiğinden şaşmadı annem
:(
Bilmiyorum

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yukarıdaki mesajın farkındasın değil mi?
Hayır bir bakayım konunun sadece ilk ve son mesajını okudum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu saatten sonrada ister yaşamışım ister ölmüşüm ne onların ne de benim umrumda olmaz..
Hoşça Kalın.

06.02.2021
13:36

😣🔫
la saçmalama adam gibi otur üzül madem yada gizlice yazışmaya devam et.

• Üzgün
Reaksiyonlar: LvdR

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yaşın gereği biraz azar yiyebilirsin. Ama ailen bir süre sonra alışır. Ha hiç alışmazsa @Emydn10 un dediği gibi yap.

En İyi Cevap
3

Dün gece felaket bir şekilde yazışmalarımızı, kızın fotoğraflarını falan gördüler : (
Onların bana olan güvenini boşa çıkardığım için bana çok kızdılar ama ben yüzlerine bile bakamadım bütün her şeyi silip ayrılmamı söylediler.

Aileme nasıl anlatacağımı da bilemiyorum bu yaşta ne aşkı falan dediler bana karşı güvenleri de kalmadı
Bakın bir anlık heves değil lütfen anlayın birini gerçekten sevdim aşık oldum evet bu yaşta evet herkese inat sevdim onu ama ailem bu duruma karşı,

@Emydn10
AYRIIL.

En İyi Cevap
1

@Emydn10
Seni afetmezlerse vur elini masaya bağır çağır camları kır sonrada çek kapıyı çık evden

@Emydn10
Git evden bir parkı otur arkadaşlar ile birlikte kafaları çekin

Son düzenleme:

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,100
İsim
Zeki Müren
zaten öyle yapmayı düşünüyorum

onların bu durumu kabullenmesini sağlayabilir miyim sizce
çekip kapıyı çıkarsan evden sana olacak şeyleri söyliyim sana sevgileri 0a kadar azalacak ve sana kendileri daha farkında olmadan gashlighting mobbing gibi psikolojik işkenceler uygulayacaklar destek gereken yerde destek vermeyecekler onların sana ihtiyacı yok şu anda o yüzden böyle olacak fakat senin de onlara ihtiyacın yoksa kendi evine çıkabilirsen buyur yap

Avolay

80+ Gold
Yaşıtlarımın sevgililik işleriyle kafayı bozması :D? 15 yaşında el ele tutuştuğun ve sadece aşırı hormon salgılanmasından kaynaklı aşık olduğunu zannettiğin biri için aileni yok saymak :D
(49) SEN KAFAYI SIYIRMIŞSIN - YouTube

çekip kapıyı çıkarsan evden sana olacak şeyleri söyliyim sana sevgileri 0a kadar azalacak ve sana kendileri daha farkında olmadan gashlighting mobbing gibi psikolojik işkenceler uygulayacaklar destek gereken yerde destek vermeyecekler onların sana ihtiyacı yok şu anda o yüzden böyle olacak fakat senin de onlara ihtiyacın yoksa kendi evine çıkabilirsen buyur yap
NEYİN KAFASI bu çocuk 15 yaşında 15 saçma sapan konuşup gazlama

Son düzenleme:

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Ailene bunun normal bir durum olduğunu anlatmaya çalış.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,100
İsim
Zeki Müren
Yaşıtlarımın sevgililik işleriyle kafayı bozması :D? 15 yaşında el ele tutuştuğun ve sadece aşırı hormon salgılanmasından kaynaklı aşık olduğunu zannettiğin biri için aileni yok saymak :D
(49) SEN KAFAYI SIYIRMIŞSIN - YouTube

NEYİN KAFASI bu çocuk 15 yaşında 15 saçma sapan konuşup gazlama
la gazladım mı dedim ki çekip kapıyı çıkarsan seni umursamazlar obnların sana ihtiyacı yok senin onlara ihtiyacın var yani ailesinin arkadaşa ihtiyacı yoktur büyük ihtimalle ama arkadaşın ailesine vardır tek başına nasıl geçimni sağlasın çok güveniyorsa çeksin çıksın sonra bir yerleri tutuşunca geri döner ne bu konuyu tamamen okudum önerilerin yarısında aileye rest çekiyo aile bunu önemsemese eve almasa napcak kendi kendine de yaşatamaz o zaman paşa gibi geri döner kızdan ayrılıp
OKUDUĞUNU ANLA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,278
Üyeler
161,683
Son üye
Ar-da