Neler Yeni

Ailem Steam'dan Oyun Almama İzin Vermiyor

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,049
İsim
göksel yurtcan
Gizlice almana gerek yok. Gidip şunları diyorsun "Ben bu oyunları alıp oynayabilmek için bilgisayar topladım, bu oyunlar olmaz ise sistem parasını çöpe atmış oluruz" de.
hocam aileler düz mantıksa ikna olmuyor napim diyor git cd al diyor

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Gizlice alıcaksın böyle konularda hayır diyen bütün aileleri hiç ikna eden görmedim
Bendede ilkte hayır demişlerdi bende güzelce açıkladım sonra biraz bi çabadan sonra aldırmıştım (ilk steam alışverişim zamanında)

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

HoYeon Jung

80+ Gold
Anlat işte şey de, "Belki onlarca, belki yüzlerce insan bu oyunları yapmak için uğraşıyor ve ben gidip korsan indiriyorum ve o insanların emeğini veremiyorum. O zaman neden PC aldık, gidip geri iade edeyim. Eğer kul hakkına girip, insanların emeğinin karşılığını vermememi istiyorsanız korsan indireyim. Allah sorar sizden."
Aynen bunları de.
Belki dayak falan yersin ama ikna olurlar herhalde.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Dediklerim genelde işe yarıyor ya. Parayı çöpe mi attık algısına girince alıyorlar çoğu şeyi.
Aynen öyle bende pubgyi öyle almıştım zamanında. Pcyi dizdirirken pubg oynayacağım işte şunları oynayacağım dedim aldırmak için şimdi de bu oyunları almamız lazım demiştim sanjghsmagmas

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Ben ilk online alışverişimi annemin kartıyla darkorbit'e 100 YTL lik Uridium alımıyla yapmıştım.

Şimdi her şeyi online olarak alıyoruz. Ne günlerdi be...

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,049
İsim
göksel yurtcan
Dediklerim genelde işe yarıyor ya. Parayı çöpe mi attık algısına girince alıyorlar çoğu şeyi.
işe yarayabilir ama ailelerde genelde cd geleneği var git cd al falan diyorlar oyun için benim babam böyle değil bunun için çok şanslıyım çevremdeki arkadaşlarımın aileleri genelde hep eski kafa oyun deyince cd al diyolar

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Para biriktirdim, nasıl ikna edebilirim? :(
Yaşın küçük büyük ihtimalle, ortaokullusun ya da liseye yeni geçtin (13-14). Bu yaşlarda ebeveynlere göre hâlâ çocuksunuz.
Şayet yaşın ilerlemişse ve izin vermiyorlarsa durum daha da kötü. Yapabileceğin bir şey yok, fikirlerinin değişeceğini sanmam.
Orijinal oyun kültürüne daha doğrusu oyun kültürüne hatta bilgisayar kültürüne uzak kalmış bir nesil Y kuşağı, işin pek zor be.
Gizlice alman daha büyük sıkıntılara gebe olacaktır. Düzgünce karşına alıp sebeplerini sırala. Umarım izin verirler güzel dostum.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Gizlice almana gerek yok. Gidip şunları diyorsun "Ben bu oyunları alıp oynayabilmek için bilgisayar topladım, bu oyunlar olmaz ise sistem parasını çöpe atmış oluruz" de.
Aynısını dedim ama fayda etmedi bende hocam 5k bilgisayara verdim dedim bilgisayarda oyun yok dedim ama anlatamadım.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
işe yarayabilir ama ailelerde genelde cd geleneği var git cd al falan diyorlar oyun için benim babam böyle değil bunun için çok şanslıyım çevremdeki arkadaşlarımın aileleri genelde hep eski kafa oyun deyince cd al diyolar
Öylesiyle karşılaşmadım hiç valla. Zaten genelde söylemiyorum bile alırken, çalışıyorum çünkü.

Basrii

80+ Bronze
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır para biriktiriyorum bu steam yaz indirimleri için heyecanlıydım çok istediğim oyunlar vardı oyun için bilgisayar topladım ama ailem izin vermiyor çoluk çocuk musun oyuna para mı verilir diyor ama korsan oyuna inanılmaz karşıyım 130 TL para biriktirdim nasıl ikna edebilirim :(
Benimki ondan para almadığım sürece hiç takmaz.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim ailemde izin vermiyor böyle şeylere oyunları vakit geçirmek için bir aracı değilde vakit kaybı olarak görüyorlar kitap oku diyorlar aslında bir bakıma haklılar oyun bana hayata dair bişey katmıyor tosla pep hopi vodofone pay gibi uygulamalardan referanslarla kazandığım para sayesinde alabiliyorum bu tarz şeyleri

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,575
Üyeler
165,553
Son üye
tugraxd
Top Bottom