Abdurrahman Avf
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Crack oyna artık ne yapalım
hocam aileler düz mantıksa ikna olmuyor napim diyor git cd al diyorGizlice almana gerek yok. Gidip şunları diyorsun "Ben bu oyunları alıp oynayabilmek için bilgisayar topladım, bu oyunlar olmaz ise sistem parasını çöpe atmış oluruz" de.
Bendede ilkte hayır demişlerdi bende güzelce açıkladım sonra biraz bi çabadan sonra aldırmıştım (ilk steam alışverişim zamanında)Gizlice alıcaksın böyle konularda hayır diyen bütün aileleri hiç ikna eden görmedim
Dediklerim genelde işe yarıyor ya. Parayı çöpe mi attık algısına girince alıyorlar çoğu şeyi.hocam aileler düz mantıksa ikna olmuyor napim diyor git cd al diyor
Aynen öyle bende pubgyi öyle almıştım zamanında. Pcyi dizdirirken pubg oynayacağım işte şunları oynayacağım dedim aldırmak için şimdi de bu oyunları almamız lazım demiştim sanjghsmagmasDediklerim genelde işe yarıyor ya. Parayı çöpe mi attık algısına girince alıyorlar çoğu şeyi.
işe yarayabilir ama ailelerde genelde cd geleneği var git cd al falan diyorlar oyun için benim babam böyle değil bunun için çok şanslıyım çevremdeki arkadaşlarımın aileleri genelde hep eski kafa oyun deyince cd al diyolarDediklerim genelde işe yarıyor ya. Parayı çöpe mi attık algısına girince alıyorlar çoğu şeyi.
Yaşın küçük büyük ihtimalle, ortaokullusun ya da liseye yeni geçtin (13-14). Bu yaşlarda ebeveynlere göre hâlâ çocuksunuz.Para biriktirdim, nasıl ikna edebilirim?
Aynısını dedim ama fayda etmedi bende hocam 5k bilgisayara verdim dedim bilgisayarda oyun yok dedim ama anlatamadım.Gizlice almana gerek yok. Gidip şunları diyorsun "Ben bu oyunları alıp oynayabilmek için bilgisayar topladım, bu oyunlar olmaz ise sistem parasını çöpe atmış oluruz" de.
Öylesiyle karşılaşmadım hiç valla. Zaten genelde söylemiyorum bile alırken, çalışıyorum çünkü.işe yarayabilir ama ailelerde genelde cd geleneği var git cd al falan diyorlar oyun için benim babam böyle değil bunun için çok şanslıyım çevremdeki arkadaşlarımın aileleri genelde hep eski kafa oyun deyince cd al diyolar
Benimki ondan para almadığım sürece hiç takmaz.Arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır para biriktiriyorum bu steam yaz indirimleri için heyecanlıydım çok istediğim oyunlar vardı oyun için bilgisayar topladım ama ailem izin vermiyor çoluk çocuk musun oyuna para mı verilir diyor ama korsan oyuna inanılmaz karşıyım 130 TL para biriktirdim nasıl ikna edebilirim