Kendilerinin eğitim durumu ne ? Eğer ilkokul ya da ortaokulsa "sen kaç kere 11. Sınıfta okul değiştirdin de daha kötü olucanı biliyon de"
Gıcık oluyorum şöyle olaylara ara sıra 70 yaşındaki anneannem dedem vb. Ben açığa geçtiğim için saçma sapan yok zor olur yok okuyamasın ulan sen okula gitmemişsin bırak da işin içinde olan adam karar versin ya da bırak ta hocam ile tartışıyım bu konuları
Ama imam hatipte yapmakta zorlandigim şeyler var 10. Sınıfta kuran ortalamam 50 oda zor bela
dersten kalıyordum yalvar yakar geçirdi hoca
Benim hiç ezber yeteneğim yok ama ailem zorluyor ders çalışmıyoraun vb. Bahaneler üretiyorlar din dersleri hariç derslerim ortalamanın üzerinde ama laf dinletemiyorum
İmam Hatip lisesine gidiyorum ve 11.sınıfım arkadaş ortamı okulun çevresi vb. Sebeplerden dolayı okulumu değiştirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor nasıl ikna edebilirim
Klasik imam hatipte okusunda sonrasını düşünen yok kendi geleceğin için bazı çizgiler çekmelisin kanka imam hatip okursan sınavda hiçbir şey yapamazssın ailene bunu izah etmeye çalış gerekirse zorla
İmam Hatip lisesine gidiyorum ve 11.sınıfım arkadaş ortamı okulun çevresi vb. Sebeplerden dolayı okulumu değiştirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor nasıl ikna edebilirim
bu okula göndermeye devam ederseniz okumam filan de ters tepip seni okuldan alırlarlarsa Abdullahın yanında çalış yardım edecektir sana, getir götür yaparsın teknobiyotik 2. seçenek
ulan ne güldüm ömsdfömdfmödasfmö kendi hayatları için ayranım dökülmesin diyolar ama milletin hayatına karışıyolar imamlık kötü bi meslek değil ama içinde yoksa imam olmak boş